@e-catoire
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2016
Een prima plaats om Cochem te bezoeken. Cochem is een echte toeristenplaats aan deMoesel die je gewoon gezien moet hebben. De cp is ook een uitstekende uitvalbasis om te fietsen langs de rivier. Bij Klotten de pont naar de overkant genomen €2 p.p incl fiets. (aan de Main tussen Hanau en Offenbach € 0,70 pp) Ja je staat langs een doorgaande weg en dat hoor je. Nu net na 19 uur is het al een stuk rustiger. Het station is op ca 50 Meter afstand

Helaas niet kunnen vinden
Eigenlijk 0 sterren. Dit is geen camperplaats meer maar een verzameling kermis wagens

Voor €4 per dag sta je hier prima. Tecklenburg is een leuke oud middeleeuwse stad. Voorzien van huizen uit begin 1500 een kruidentuin en Kneip heilzame baden
Mooie cp met veel fiets en wandel mogelijkheden. De € 10,00 per. 24 uur is inclusief stroom (6amp) en legen cassette en vuilwatertank. Wij gingen voor 1 nacht en bleven er 3.

Zoals beschreven bij een fruitteelbedrijf vriendelijke mensen en je staat hier gratis. Wij hebben de coördinaten ingegeven en TomTom wees ons perfect de weg. Als ik het goed begrepen heb kan men vanaf 18.00 uur fruit e.d. kopen.

Mooie locatie met voldoende ruime plekken. Wij stonden aan de rand van de duinen met het ruiterpad pal voor onze neus. Met de fiets is het een makkie naar het dorp dat voorzien is van meer dan voldoende eetgelegenheden. De service plaats met aan en afvoer van water en lozen toilet is geschikt voor 6 campers tegelijkertijd. Het was alleen niet duidelijk waar we de €13,00 konden betalen. Maar misschien komt er nog iemand langs.

27 febr. 2022 nog steeds gesloten.

Er staan overal borden verboden voor Campers. Ook bij andere parkeer terreinen staan deze borden. Wij zijn doorgereden. Montélimar vinden wij camper onvriendelijk

Sitecode: 92006
Prima plek om de sallandse heuvelrug en omgeving te bekijken. Veel fiets en wandel mogelijkheden. Toen wij er waren (midden augustus) stond de hei in bloei. Echt een aanrader. Je kan hier wel je wc en als je een afvoerslang hebt ook nag je grijswater kwijt verder is er niets
Vrij nieuwe camper plek (pas 6 wekken geopend) op loopafstand van de Rijn en de Altstadt van Koblenz is makkelijk met de fiets of zelfs lopend te bereiken. Toen wij er waren 11 juli 21 was helaas het sanitair vanwege Corona gesloten. Maar alleen al Het doordachte zuiltje voor het chemische toilet geeft veel vertrouwen voor de kwaliteit van het sanitair. De beheerder/eigenaar is bijzonder vriendelijk.

Wat een ongelooflijke lieve en behulpzame mensen. Aan het begin van een Mooi weer periode op zaterdag ochtend gebeld of men een plaats had. Alhoewel men vol zat mochten we de eerste nacht op de parking overnachten. De volgende dag een mooie ruime plek gekregen. Het sanitair is echt geweldig. En de ligging van de camping vlak bij de duinopgang naar het strand is super. Mooie wandel en fietstochten in de buurt.
Prima locatie om het centrum van Breda te bezoeken. Overdag wel wat lawaai van langs rijdende auto's maar nu met de avondklok s'nachts heerlijk rustig. Geen voorzieningen aanwezig en waar wij stonden wel satelliet ontvangst.
Uitstekende plek om de Altstadt van Celle te bezoeken. Het oude stadscentrum ligt op loopafstand. Wij kwamen op zondagmiddag om ca 18 uur aan en toen was er nog voldoende plek. Op maandag ochtend vroeg stond alles vol met auto's ook toen wij op maandag om 3 uur weggingen stonden er veel auto's geparkeerd. Zeker een plek om terug te komen