@e.m.-jansen
topplek! gisteren veel wind,slim gaan staan dus.maar dat uitzicht..(ook op het schreeuwende meeuweneilandje😀€
Super plek! Alles goed geregeld en top boten kijken die voorbij varen. Je pincode om ook weer vd camperplaats af te rijden staat ook op je bon.
ideaal gelegen voor bezoek Gent.dramatische plekken(de verharde zijn vol)die toch worden aangegeven:1 licht buitje en vanmorgen alleen al zagen we 4 vastgelopen campers in de diepe spekgladde modder.NIET GAAN STAAN op die plekken.dat zou deze camping zelf moeten aangeven.nu zeggen ze alleen:pas op, we hebben geen sleepvoertuig. dat zeggen ze allemaal wel heel vriendelijk.
Gesloten vanaf 12 oktober!!! Staat verkeerd in de app. Camping Lindlerhof Mortschach, Lassach is wel open en in de middag nog in de zon!
we staan prachtig aan de rand langs het stroompje….(zie foto)alles superluxe en mooi hier.en heerlijk rustig en stil
ruime plekken voor de campers.douche in nauw hok met plak gordijn.wel lekker super heet water.23.80 wel een stevige prijs. snel hersteld van overstroming!knap gedaan.
itt de aankondiging ivm COVID 19 is de camping gewoon weer open en een groene oase waar je allerhartelijkst wordt ontvangen.
zonde van de moeite echt te scheef hier
heerlijk schaduwrijk plekje met uitzicht op het meer.zie foto.nu om 15.00 uur goede vrijdag nog rustig.blijft dat zo?
April 2022 lekker rustig hier langs de kade.geen voorzieningen.kiezen tussen helemaal doorrijden is erg stil of meer bij het dorp zelf.ruimte zat.zie foto
bij aanrijden beter vanaf de westkant doen dan rijd je makkelijker binnen door de smalle toegang.stroom werkt niet.restaurant dichtbij is er ook niet.maar een heerlijke plek.ook fotogeniek zie foto
beneden aan de rivier sta je heel mooi recht zonder voorzieningen.en heerlijk uitzicht(zie foto )op sandeman. het plaatsje zelf moet je overslaan het is echt niet leuk.
alles top voor weinig geld.centro historico is 20 minuten lopen mooi uitzicht vanaf de toren hoog boven het dorp
super plek via het poortje in de muur zo bij de kathedraal en nachts lekker stil hier.menu 3 gangen 12€ ook nog.
wat een superplek! zie foto ! muchos gracias !
een pracht plek als je van bootjes kijken houdt!heerlijk.de douche is echt veel te slap straaltje.dat zie ik in veel reviews dus doe er wat aan.voor het tarief moet het kunnen! zet hem op!
als je de plek belangrijker vindt en het uitzicht dan al het andere sta je hier prachtig ! en dat kost dan wel flink wat.lokatie,lokatie , lokatie zegt de makelaar dan.(nu, 8 oktober 2021 wel erg koud dus nog niet zwemmen in het prachtige bad!)
geweldig rustige plek op 3 oktober alles werkt en alles is gratis alleen geen drinkwater te krijgen.dankjewel gemeente!
Zicht op zee: een streepje in de verte. Spreekt alleen Italiaans. Maar plekje prima. Restaurantje erbij, zelf er niet gegeten. Stroom, water, chem wc lozen in invalide toilet. Afval bakken bij de poort. 2 primitieve douches waarvan de afvoer verstopt was, maar wel goed warm.
3 oktober 2021.30€ voor een nacht,alle voorzieningen gratis benadrukt de vriendelijke beheerder die zjjn talen spreekt.(allemaal tegelijk )fietsen naar san Stefano is gewoon over de smalle weg met druk verkeer dus wij zijn omgekeerd.gevaarlijk.schreeuwende kinderen naast ons maar dat is toeval hoewel in Italië niet vreemd.goed vertrekpunt om het eiland te verkennen en dan weer wegwezen
ja geweldig schaduw wijnproeven en restaurant.en…..zwembad! VERBODEN voor camperaars-:( (wij warende enigen en het was 32 graden….maar weer vertrokken…..
heel veel hairpins en dan is het hek op slot op 3 juli.en geen uitzicht
let op mooi uitzicht op de top maar vanaf de camperplaats zelf zie je niets.en veel vliegen.ambiance is prachtig, restaurant al helemaal volgeboekt voor hele weekend…..:-(
let op de tolweg is tot 31 juni gesloten…..er komt een nieuwe slagboom.daar hadden ze in de winter geen zin in….
prachtige plek met uitzicht op bos en water en wei af en toe met reetjes.zeer vriendelijke ontvangst, heerlijke douche. Corona maatregelen mag wel wat strenger
Prima grasplek op veldje narcis. Met kleinkinderen die heerlijk gespeeld hebben op de speeltoestellen. Die mogen er op de andere veldjes ook wel meer komen. Sanitair schoon maar liever een douche die je zelf kunt regelen. Zwembad heerlijk en afhalen snackbar ivm corona prima. Vlakbij nije hemelrijk: 8 min vd camping lopen via bospad. Wel luidruchtig ‘s nachts op weggetje achter narcis en bungalow.
Prima ruime plekken met steen om op te staan en gras om in te zitten. Eigen sanitair gebruikt ivm corona. Goede plek voor water, vuil water lozen en afval kwijt. Fietsen naar ouddorp en door de duinen heerlijk!
Geweldige plek, mooi ruim, vriendelijke ontvangst , tegen bos aan, zelfs met harde oostenwind heerlijk om hier te staan.
Een toplocatie aan de Maas.lozen toilet wel even lopen naar bovenop de dijk.
Prachtige natuur, heerlijk stil, ruime plekken en een zeer attente informatieve Brabantse eigenaar, die je in alle rust ontvangt. Sanitair eenvoudig, doelmatig en zeer schoon. En veel te doen in de buurt. Absolute aanrader
Geopend tot 30 oktober staat er in de beschrijving. Dus rijden we er naar toe. Pas op de boerderij zelf een papiertje: gesloten. Wij vragen: "Klopt het wel?" “Ach, het regent, het is einde seizoen, het spijt me , au revoir" .....Kijk, dat vinden wij dus zeer ongastvrij.
De plek is perfect wat een uitzicht.de stroom werkt niet en het water op de plek ook niet.hoe zit dat vraag je dan?tja....the electricity company.....in elk geval gewoo 10€ betalen.het mooie is!taxi Valdeonissimonvan señora Conchi komt haar diensten aanbieden spreekt top Engels en brengt en haalt je voor 20 € naar Cain voor de kloofwandeling.Conchi is the best.
Prachtige plek en top gastvrouw .lekkere worst honing enz te koop.prachtige sterrenhemel
Prachtig gelegen,rustig,simpel sanitair,weinig camperaars,zal deze man ooit geld verdienen?goed om je spaans te oefenen want Simon spreekt alleen Spaans.fietsen via verde naar Villena.heerlijk allemaal
alles top geregeld,tot en met fietsroutekaart en top sanitair.maar het is wel 8 km fietsen en geen 3 zoals in de beschrijving staat.maar na 4 weken Kroatie is een beetje luxe ook weer leuk.in Graz de burcht beklimmen voor spectaculair uitzicht en een biertje voor 3.40€
1 oktober erg rustig met 3 campers. Mooie groene plek aan rand natuurgebied/wetland. Ooievaarsdorp als ze niet in Zuid-Afrika zitten. Veel tradionele houten huizen, de meesten erg armoedig. Lange smalle weg, lange rivier om er te komen(met veel gaten). Zeer vriendelijke mensen. Restaurant eten zeer goedkoop 13€ diner met wijn voor 2 maar dan ook niet bijzonder. Met veel plezier gestaan.
Mooi aan een baai gelegen. Hoog en laag stuk, dat laatste bij strand. Eind sept. nog net zon op het strand. Erg vriendelijk familiebedrijf. Lopen/fietsen naar Jelsa, heel leuk havenplaatsje. Prima sanitair(boven). We betaalden wel voor buscamper 2 pers. 31€....acsi korting 3 %
Prachtige plek, mooi strandje met parasols en ligbedden,brood en vis te bestellen, heerlijk voor absolute rust met fraai uitzicht.
Aangekomen om 18.00 uur met wonderschoon avondlicht op de goeddeels droogstaande meren rondom. wat een uitzicht! heerlijk, 2x forel gegeten met 4 glazen wijn voor 36 bosnische marken ofwel €13. echt een prachtige plek in de natuur, we staan hier helemaal alleen. aanrader
cp ligt in een dorp,met een weg erlangs en een spoorlijn,de eigenaar heeft eeb keffend hondje en een radio.dus niet middenin een stil natuurpark.wel prachtig gras,vriendelijke mensen en prachtig sanitair.dus voor een stop onderweg prima
Prachtige plek vlakbij de snelweg,heerlijk groen.14€ contant,geen naam of inschrijving nodig.hokje met toilet en douche(2€).rustig gelegen,weet nog niet hoe laat morgen de haan kraait.helaas keiharde wind,maar we staan mooi (zie foto)met uitzicht op het meertje.vriendelijke ontvangst.hallo in deens is moi,net als in Groningen.....