@eSlavko
Lid van Campercontact sinds 2019
De camperparkeerplaats is GRATIS (alle dagen in de week) De stedelijke kaart is alleen voor auto's! De auto's hebben gratis parkeergelegenheid op zaterdag en zondag. Maar je moet een stedelijke kaart kopen als je de stadsbus wilt gebruiken.
Je hoort de rivier Sava en de trein aan de andere kant van de rivier. Maar is niet luid. De plek zelf is leuk voor fietsen en geologische ontdekking. Er is een verlaten mijn en een klein gerestaureerd deel is als museum ingericht. Als je in de buurt van een heuvel loopt, kun je nog steeds verlaten ingangen vinden van de mijn. Je kunt geen afvalwater en toilet dumpen. (misschien is het mogelijk om toilet / douches op de plaats van tennis te gebruiken, maar heb dat niet gevraagd)
Gewoon een snelle stop daar in de lodge. De parkeerplaats is groot en vol met sneeuw en zou dat niet moeten zijn aangezien dit skigebied is. Heb niet om een camperplaats gevraagd, maar na verloop van tijd was ik daar en vond ik niets. Of het is onder zware sneeuw (er was nog steeds meer dan 3m) en de elektriciteit werd ingenomen van de lodge (20 m). Het toilet bevindt zich ook in de lodge en in de buitenhut.
Leuke plek en veel oudbouw. De historische hoogoven is prominent in de stad. Er is weinig museum over over de ijzerproduct in de geschiedenis. Het parkeren zelf is rustig en alleen kleine campers (busjes) kunnen daar parkeren. Stil 's nachts, maar in "vroege" ochtend mensen kwamen naar sporthal en maken veel lawaai.
De weg ligt dicht bij parkeren, maar er id bijna geen verkeer 's nachts, dus het is stil. Aan de andere kant van het kleine meer is een andere plaats, maar het is nog steeds in aanbouw. Leuke kleine stad met aardige mensen.
Leuke plaats. De weg is ver genoeg zodat er bijna geen geluid is. Er zijn plannen om ondersteuning voor campers te bouwen (water, riolering en elektriciteit) Maar de natuur rondom is geweldig. In de winter of in de zomer. Het beste om de camper op de plaats te laten en te verkennen met de fiets.
Erg mooie plek. De camperplaats is eigendom van de gemeente en was niet in de beste staat. De waterleidingen zijn in de winter bevroren en er is geen water beschikbaar. Maar er zijn scholen en een picknickplaats. Ze hebben verschillende eigenaren, maar beiden zijn vriendelijk en laten daar water halen. De laatste 300m weg is smal.
De eigenaar heeft alle faciliteiten verwijderd. Voor nu laten ze toe om gratis op de parkeerplaats te blijven en dat is alles.
Echt mooie plek op enkele minuten van de oude stad. Water en elektriciteit zijn beschikbaar, zelfs in de winter.
Dit is duidelijk geen camperplaats. Het is gewoon een parkeerplaats op de hoofdweg waar u een camper kunt parkeren bij het bezoek aan de Vajont-dam, zoals in de parkeerplaats bij de dam, is de camper parking op elk moment verboden. Niet verlicht en niet kampeerplaats. Maar het uitzicht is geweldig!
Beste positie om zeer mooie stad Maestica te bezoeken. We hebben de toiletafvoerpot niet gevonden. Anders moet je de lokale club gewoon opvrolijken om deze locatie gratis te behouden!
Lange tijd geleden toen deze plaats werd gebouwd met elektriciteitskabel televisie en ethernet werd er iets veranderd. De plaats is half verlaten. De grijze / zwarte loosfaciliteiten werken, water is aanwezig, de elektriciteitspalen zijn allemaal zonder stroom. De plaats werd gekaapt door schoolbussen, zodat de kleine plaats bleef. Verder rustige plek met veilig gevoel. De prijs is nog steeds gratis.
Het is alleen (gratis) parkeerplaats voor 5 campers. Nog geen voorzieningen. Maar de plek is mooi, je kunt in Krka zwemmen, een boot huren ... ... en vergeet niet om de grot te bezoeken in de buurt.
De plaats is dichtbij op de top van de heuvel waar het kasteel is. Het is totaal gratis. Zij vragen gewoon beleefd om wat geld voor andere dingen. Het is de moeite waard.
De plaats is echt een grote parkeerplaats waar de camperplaats door een ketting wordt afgebakend. Duur, luidruchtig. Niet aangeraden.
Leuke plaats. De stroom is alleen in de nacht. Maar als u vriendelijk om een picknickplaats vraagt, hebben ze elektriciteit dichtbij de parkeerplaats beschikbaar. (Eén stopcontact)
Leuke plaats. Park is gratis. We hebben ook gratis elektriciteit. Mooie natuur en rustige plek.