@eddy3
- 2005
September 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Juni 2026
leuke plek om te staan . vriendelijke ontvangen door eigenaresse. staan op vaste ondergrond, en een breed stuk gras ernaast.alles aanwezig ,indien nodig .
de prijs is vanaf nu 13.99 euro .
Mei 2026
prachtige verblijfplaats ,heeft alles wasmach.droger.stroom ect. en voor een zeer vriendelijke prijs ,direct aan de diunen en strand
even een heerlijk rustig plekje om te overnachten. direct naast een park en het oude stadje 10 min.lopen .zoals gemeld geen voorzieningen 5 plaatsen.
kleine correctie ,douche munten kosten 2euro per 4 min.met tussen stop mogelijk . Verder is alles al beschreven en gezegd
zoals velen het al beschreven ,het is een prima plek ,water tap pen en losen , stroom aanwezig ,honden uitlaten geen probleem.
prima voor op doorreis stroom mogelijkheden voor 6 wagens ,water niet gebruiken, vanuit tapkraan worden ook fecalientanks gespoeld, kans op poepbacterie.verder ok.
we zijn vanaf het opstarten van de camperplaats hier als gast geweest, en steeds een fijne plek om te verblijven alles klopt ,de voorzieningen zijn top ,en de gastgevers, willen je hier gast , laten thuisvoelen. .
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
prima plaats om te overnachten, alles aanwezig, niet te ver van KZ Bergen Belsen. prijs 12 ,00 ex stroom 4,00 en douche 2,00