@eder
- 1978
- Bimobil
- 2013
- Alkoof
Helaas klopt de prijs niet meer! De dame wilde € 23,60 voor een stacaravan met twee volwassenen zonder stroom! We gingen door! Jammer!
Blijkbaar zijn de eigenaren veranderd, er is geen eten, we moesten onderhandelen over de prijs voor de nacht, hij wilde € 20 voor Wohni en 2 personen! We hebben hem ingeruild tot 10! Weiland, net gemaaid, waarop wij stonden, was een moeras, alleen begaanbaar met vierwielaandrijving! Ruimte wordt alleen aanbevolen voor noodgevallen! Jammer!
Mooie, goed uitgeruste camping! Zeer vriendelijke ontvangst, gerund door jonge Zwitsers! Broodjesservice in de ochtend is heerlijk, er is ook een goed gemarkeerde hondenroute!
Een staanplaats met een fantastisch uitzicht over de baai en de Finnkirkenen! Geen verwijderingsmogelijkheid!
Verbleef daar acht weken in corona-tijd! Gewoon een echt werkende douche, stinkende overstromingen in de gootsteen om kleding te wassen! Voeding zeer primitief! Vreselijke omgang met binnenvallende koeien en honden! Hek rondom gebroken! 80 zelfs met een onvrijwillig verblijf van acht weken!