@edmalojo-on-tour
- 2025
Ligging direct naast de snelweg. Inchecken met automaat. Volledig gedigitaliseerd systeem voor stroom, Inchecken, wasmachine enz. Broodjes service 9.00 indien voor 18.00 online besteld. Keurig netjes sanitair. Direct naast groot verwarmd buitenzwembad. Viswater in de buurt. Wij betaalden voor 2 volwassen en 2 tieners 45 euro voor 1 nacht. Inclusief stroom/water en douche. Prima plek voor 1 a 2 nachten.
Ligging vlakbij waterval, maar ook direct naast spoorweg. Vriendelijke eigenaar. Keurig netjes sanitair. 's morgens vers brood te koop. Wij betaalden voor 2 volwassen en 2 tieners 68 euro voor 1 nacht. Inclusief stroom/water en douche.
Ligging direct naast (gratis)zwemvijver. Restaurant(s) en Spar op loopafstand. Keurig netjes sanitair. Bij de mannen en bij de vrouwen heb je 2 douche ruimtes naast elkaar welke niet kunnen niet op slot kunnen. Dat bied net als de sta plekken niet veel privacy. Eigenaar begeleid je naar je plek op de weinige romantische gravel parkeerplaats. Wij betaalden voor 2 volwassen en 2 tieners 68 euro voor 1 nacht. Inclusief stroom/water en douche.
Vriendelijke mensen, nette camperplekken, trapsgewijs op heuvel. Netjes opgezet met mooi uitzicht. 15 euro per nacht. Stroom 0.80 euro per kw. Douchen 2 euro per keer. Broodjes service. leuk restaurant met goed eten. Goedkoop, netjes, gemoedelijk. Aanrader!