@ehaas

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prima gratis plek aan de rand van het dorp met uitzicht op de heuvels. Stroom en fris water is betaald via €0,50 munten. Er staat een automaat om bronwater uit te tappen, kosten €0,05 per liter en dan de keuze met of zonder koolzuur. heerlijk gekoeld water! De bewoners maker er druk gebruik van.

prachtig aangelegde kleine camperplek sanitair netjes en afgestemd op de grootte van de locatie. vriendelijke ontvangst in een prachtige omgeving

Kleine boerencamping met vooral vaste staanplaatsen. De eigenaresse is een oude dame. Lozen toilet gaat prima, geen voorziening voor afvalwater ( put) oid.we betalen voor 1 nacht€15

Prijs is inmiddels €7 voor een dagkaart. Stroom gaat per uur op laadpalen voor elektrische auto’s. We staan hier nu op dinsdagochtend 16 juli 2019 om 11.30 uur en we zijn de eerste camper

Prima plek, maar opening is inderdaad gekoppeld aan openingstijden zwembad. Een vriendelijke mede kampeerder liet ons met zijn sleutel naar binnen. De plek word steeds beter; dit jaar stroom en wlan, volgend jaar willen ze een entsorgungsstation bouwen. Nu moet je daar nog voor naar het dorp