@eijzvogel
Alles wat je nodig hebt. Geen gezeur aub over toiletten en douches. Hier is over nagedacht en dat voor €10.- incl stroom. Weliswaar maar 4A maar in je camper zit immers al een kachel. Perfect zo!!
Jammer, er zijn zulke prachtige service gelegenheden langs de Deense snelwegen. Het toilet legen en spoelen moet hier via de grijswaterput. Vieze boel tenzij je een slang gebruikt om te spoelen maar daar heb je een kleine aansluitnippel op de kraan voor nodig. Niet optimaal dus.
Fijn dat de service er is. Echter toilet legen moet in de grijswaterput. Dat geeft een vieze boel die je schoon kunt spuiten maar de slang daarvoor is er niet meer. Gebruik je eigen slang! Daar heb je wel een kleine nippel voor nodig. Het drinkwater is buiten gebruik (kraan stuk). Jammer, gebrek aan onderhoud, daardoor vervuiling en uiteindelijk sluiting van de voorzieningen.
Goed bereikbaar en ruim van opzet. In goede staat van onderhoud en vrij goed schoon. De vuiwaterput ligt iets hoger waardoor je afvoer goed boven de put moet zitten anders loopt alles onder.
7-9-2020. Coördinaten ingegeven. Je komt na ca. 4,5 km over een matige grindweg bij een parkeerterreintjje. Van daar was het nog 1,3 km naar het doel. Het laatste stuk wordt geblokkeerd door een grote zwerfkei. We zijn terug gegaan, jammer. Gegeven info is te summier.
7-9-2020. Er hangt een zak over het bord bij de toegangsweg. Er wordt gewerkt aan die weg en je kunt er dus niet komen. Het zal binnenkort wel klaar zijn maar nu gaat het even niet. Ik heb ook geen andere ingang gevonden.
Gezellige stad met leuke winkels en een prachtig raadhuis en veel kunstwerken. Je loopt er zo naar toe. Het aanhangertje staat er nog en er ligt wat rommel maar er is volop plaats. Prima plaats zonder sani waar je 24 uur gratis mag staan.
Goed te vinden, volop ruimte, gemakkelijk in gebruik. Is ook schoon en technisch in perfecte staat. Minpunt (voor ons camperaars): er is een punt met waterslang om je toilet te spoelen, desondanks wordt de put voor het afvalwater daarvoor gebruikt. Aan de andere kant van de snelweg is ook een sanistation.
Bezocht maar niet overnacht. Plaatsen lastig onder lage takken. Sterke urinelucht. Bouwmaterialen opslag midden op het terrein. Groepje zwervers onder de bomen. Voelde niet goed.
Parking Syd. Speciaal voor bussen en campers. BUS staat aangegeven op de plaatsen. De overige plaatsen zijn extra breed en extra lang maar niet voorzien van een camperteken. Deze worden een groot deel van de dag bezet door auto’s van o.a. studenten. ‘s-Nachts was het terrein toen wij er waren lang niet vol. Toilet spoelen moet niet bij het waterpunt maar achter in het toiletgebouw. Stadje is mooi
Parking op een kalm pleintje. 30 aug slechts 2 campers. Plaatsje niet heel bijzonder. Naar het strandvertier is te lopen (ca 2,5 km).
Prima gratis terrein op gras. Water en lozen kosten wel geld en stroom ook. Voor het lozen moet eerst een roldeur worden ontgrendeld (€1,-). Roldeur blijft maar 4,5 min. open. Niet zo handig dus. Op loopafstand is een Netto en ietsje verder een winkelcentrum met Aldi. Centrum heel dicht bij maar niet zo geweldig.
Wat jammer dat deze service stopt. Ik ben er nooit geweest maar ik kijk door dit soort extreme beoordelingen heen. Zeker omdat de regels in de app staan. Jammer dat een aantal camperaars zich niet weten te gedragen. Misschien wil Strijkel als zijn boosheid gezakt is zijn beslissing heroverwegen. En anders toch bedankt namens veel tevreden gebruikers.
Inderdaad een beetje maaien zou geen kwaad kunnen. Helaas wel toilet legen maar niet spoelen of je moet er 1 € aan willen spenderen. Plaatsje wel aardig maar een beetje armoedig. Bij de brug het centrum in, staat een rondwandeling aangegeven langs de Donau. Goed bewegwijzerd, 7,5 km lang en over een een vlak pad. Tot aan de stuw met centrale en dan aan de andere kant terug naar de brug.
Fijne gratis CP met goede voorzieningen. Op de voorste plaatsen geen stroom. Jammer dat de plaatsen zo klein zijn waar iedereen op zijn manier een oplossing voor probeert te vinden. Er is een mooie rondwandeling te maken buiten langs de stadsmuur, echt heel mooi, mooier dan de stadswandeling Plattegrondje bij de VVV. Onderweg wordt de 30tig jarige oorlog beschreven (1618-1648).
Mooi in een park, goede service maar vreselijk smalle plaatsen. Levendig winkelcentrum en terrassen op een paar honderd meter. Je neemt een parkeerkaartje bij de slagboom en betaald bij een automaat als je vertrekt.
Aardige CP maar nu geen drup water ivm Corona. Ik had toch op zijn minst de cassette willen kunnen spoelen. Iedereen dumpt maar zo. Dat is goed voor de gezondheid.
Nog 3 plaatsen maar allemaal gereserveerd. Hoort thuis onder de boerderij campings.
We hebben er geslapen maar het is er lawaaierig. De aangegeven camperplaatsen zijn veelal bezet door gewone auto’s. Een echte stress plaats.
Ruime mix parking met grote vlakke plaatsen op asfalt. Geen voorzieningen. Vandaag niet druk. Beetje verkeerslawaai. Vlak bij het toeristische dorp met bakker en supermarkt. Maximaal 1dag, €5,- / dag. Er wordt in de omgeving veel gefietst en gewandeld. Ligt aan de ‘Deutsche Alpenstrasse’.
Prima CP. Helemaal gratis. Overdag en door de week nogal wat verkeerslawaai van de rondweg en de snelweg. Er staan enkele rondwandelingen aangegeven. Wijziging: max verblijfsduur 3 dagen!
Je moet er van houden, één groot terrein, zonder vakken, met grind maar ook gras. Veel privacy. ‘s-Nachts rustig, goede service. Minpuntje: buitenlandse betaalkaarten werken niet dus €8,- in munten.
Prima CP. Vriendelijke beheerders. Ruime plaatsen. Watertappen met gieter. Grijs water?? Beerta een echt Oost-Gronings dorpje. Vriendelijke mensen
Zicht op de uiterwaarden en niet ver van het centrum. Verder alleen maar minpunten. Voor de poort van een grote fabriek met veel zwaar verkeer. Ziet er niet uit, gratis maar er is verder ook niks. Er staat een NKC bordje bij maar ik zou mijn naam er niet aan verbinden
Geen voorzieningen maar verder een prima plek. Af en toe wat verkeer. Zondag na Hemelvaart 3 campers. Goed om een wandeling te maken
Ik ben niet vaak negatief maar nu ben ik erg teleurgesteld. Flink tarief en alleen een schuine staanplaats. Nul service , zelfs geen geschikte afvalemmer. Grijs water in een straatputje geen toilet legen en geen water. Stroom met een kaart die je kunt kopen als het hek naar de havenmeester toevallig open is.
Prachtige CP, mooi groen en lekker ruime verharde plaatsen. Prijs niet goedkoop maar het is ook een enorm terrein. Goed om niet te hoeven betalen voor wat je niet gebruikt. Geweldig om op deze plek een CP te hebben. DELFZIJL: bedankt !!!
Fijne plaats, goed verzorgd, ruime plaatsen en goede prijs (vanwege corona 1€ korting). Wijds uitzicht en vriendelijke gastvrouw, prima dus.
Prima plaats met alle voorzieningen. €10,- stroom inbegrepen. Bij oostenwind wel wat hinder van de A35. Vriendelijk eigenaars.
Sitecode: 19182
Gemeentecamping met 10 CP’s voor de slagboom. Eerste nacht krijg je korting. Sanitair schoon. Service voor campers ook ok. Nagenoeg geen verkeerslawaai. Bij de CP aan de andere kant van de weg veel lawaai en geen service. Voor deze ene keer hebben we de camping genomen.
Groot parkeerterrein van een Super U. Verwaarloosde service techniek. ‘s nachts erg veel licht. Rustige nacht samen met nog een paar campers. Toilet wel kunnen legen.
Fijne CP met goede voorzieningen, ruime plaatsen. Plaatsen zijn schuin ipv haaks tov de weg, wat veel privacy geeft. Service voorzieningen in goede staat. Tram naar het centrum stopt voor de deur! Hier kunnen veel steden een voorbeeld aan nemen.
Prima CP. Duidelijk aangegeven plekken en goede service. Spoelwater en tapwater zitten aan de verkeerde kant. Groot terrein en kleine boompjes zorgen voor wat privacy. Ik word blij van zo’n terrein.
Het is een verwaarloosde vieze plaats. Er is één kraan voor water en WC. Er is met tape een slang aan bevestigd. Het stikt van de vliegen, honde drollen en schapen keutels. Wel pitoresk een kudde schapen met herder. Er was wel schaduw.
Hele mooie plaats met service in prima staat. Nu het hier flink boven de 30 is mis je wel wat schaduw.
Hele mooie staanplaats. Prima schoon sanitair. Geen camperservice. Die vind je bij de supermarkt op de andere CP. Hele sfeervolle plek met mooie verlichting.
Prima serviceplek. Dichtbij een flinke supermarkt. Als CP saai. Dan kun je beter op de andere plaats gaan staan in het park bij de oude Puente Romano.
Op vrijdag aangekomen en bijna leeg. Later op de avond stroomt het hele terrein vol. Voornamelijk Portugezen voor het weekend. Leuke wandelingen te maken oa over de boulevard.
Leuk dorpje, parkeren midden in het dorp. Blokken wel nodig. Er loopt een weggetje naar Monsanto met of zonder auto’s. Goed te doen en zeer de moeite waard.
Hele goede service plaats met alles er op en aan zelfs de hond en de camper kun je wassen. Toilet reinigen gratis en als je tankt bij de eigenaar tegenover, is ook het water gratis (fiche). Al het andere kost wel enkele euro’s. Het verdien model is me niet helemaal duidelijk. Prima CP.
Voor ons een heel plezierige plaats, ruim en in een parkje. Veel activiteit, vooral later op de middag, van de bewoners uit de wijk, jong en oud. Een dubbele service unit in uitstekende staat. Overdag, afhankelijk van de plaats wel wat verkeers lawaai. Mooie stad met veel romaanse kerken en musea. Ook een gratis toegangkelijk fort. De musea zijn maar een paar euro.
Mooi uitzicht maar een beetje vervallen allemaal. ‘s nachts erg vol en onrustig, laat komen en gaan. Overdag gezellig druk en mensen onderweg naar Santiago.
Uitstekende CP. Geen lawaai, geen vervelende jeugd. Ruime duidelijk aangegen plekken en redelijk vlak. Voor de service moet je even een stukje achteruit rijden. En dan ook nog helemaal gratis. Ligt bij een tennisbaan en wat andere sportfaciliteiten. En er is ook een kleine skatebaan. Later op de avond waren alle plaatsen bezet en vol is vol laat men duidelijk weten.
Mooi vlak parkeerterrein. Niet bedoeld voor campers maar een kleine kan er prima terecht. Een 8 vanwege het prima gratis sanitair.
Plaatsje van 2500 inwoners. Bakker slager en kl spermarkt. Prachtige zeer oude romaanse kerk. Eenvoudige maar goede voorzieningen. Hier en daar wel een blok nodig.
Rustige ruime parkeerplaats. Staat aangegeven als camper overnachtingsplaats. Bakker vlakbij
Lawaai van de trein viel erg mee. Betalen zelfs met PIN met chip. Minpunt: wel cassette legen maar niet spoelen, kennelijk kapot. Watertappen duurt erg lang. De plaats ziet er verder verzorgd uit.
Op zich een mooie groene plek maar de trchniek laat te wensen over. De bomen geven flink wat schaduw maar je kunt ook tv ontvangen. Afvoer van water en toilet in hetzelfde gat in de weg. Dat geeft een smeerboel, echt vies. Dat kun je met een lange slang schoon spuiten. Die slang lekt en dat geeft ook weer een knoeiboel bij het cassette spoelen. De toiletten zijn altijd gesloten. Sani slecht dus.
Klein terreintje, veel te duur voor wat er geboden wordt. Er is zelfs geen prullebak.
Prima gratis plek vlak bij de oude staden toch in de natuur. Het terrein grenst aan een groot veld met nu goudgele gerst. Bijna alle gebouwen in de oude stad zijn in prima staat. Is dus meer dan een verzameling vakwerkhuizen. Er zijn 2 sanistations, 1 voor de bussen en het tweede (zie je niet als de 4 plaatsen bezet zijn) achter de eerste camper.
Prima plaats voor een overnachting. We waren de enige maar toch een veilig gevoel. Wandelaars zwaaien. Jammer genoeg geen service. Erg warm maar we stonden onder twee reuzen platanen. Plaats geeft een nostalgisch groen gevoel. Helaas had iemand een regenput als toilet afvoer gebruit.
Prima gratis! CP, plaatsen zijn wat hellend. Zon en schaduw naar wens. Grijswater alleen met slang dus dat werkt bij veel campers niet. Water 1€ maar je krijgt maar weinig (enkele minuten, ca 40 L). Je loopt zo het centrum in en supermarkten dichtbij.
Heel rustige plaats. Geen 8 gegeven omdat de service is ingericht voor boten. Je kunt je grijswater niet kwijt. Toilet gebouw is prima. Je kunt het douchen onderbreken en dan is 1€ en 5 min prima.
CP bomvol, en om 10:00 uur begint de grote uittocht, in de rij voor de service. De nieuwe komen al weer binnen. Sommigen hebben gereserveerd. CH was betaald maar is nu inbegrepen (€16,-). Een goede automaat die biljetten en munten accepteert maar nog geen kaarten. Is niet mijn favoriete type CP maar wel goed georganiseerd en onderhouden
Het voorterrein is inderdaad erg hellend. Maar vriendelijke receptie. Voor €2,- extra ook de camping faciliteiten gebruiken. Bijzondere ervaring, de geur van hooi vlierbloesem, korenbloemen, klaprozen zwermen zwaluwen enz pure nostalgie. En heel veel ruimte!
Smaken verschillen. Wij vonden het een zeer aangename plaats. Je staat pal aan een druk bewandelde en schone promenade. IJsbreker en sleepboot te bezichtigen. Stad heel dichtbij en modern en schoon met veel oude elementen. Prijs nu helaas al €15,- per 24 u zonder enige service. Je kunt wel met de EPark app betalen. Kies Duitsland en nr 180111 en je hebt de keuze camper 24 u.
Sfeerloze plaats. Service ziet er verwaarloosd uit. Afval bak ergens op de camping. Vanwege Hemelvaart is het nu ‘hoogseizoen’ en daarom € 26,- per nacht. Viel ons erg tegen.
Prima CP, beetje rumoerig maar met voorzieningen en niet duur.
Sitecode: 12055
Goed georganiseerde CP. Mooi uitzicht over de Elbe met veel pleziervaart. Prima fietspaden startend voor de deur.
Wel heel erg duur nu: €16,-/dg
Dag voor Hemelvaart, bomvol maar wel prima om Bremen te bezoeken. Fiets/voetpontje naar de overkant daarna ca 1km naar oude centrum.
Dicht bij gezellig centrum en CODA museum. Wel wat kaal voor € 9,23. Ik hoorde iemand uit de buurt zeggen dat er voorzieningen komen maar dat zal wel weer worden tegengehouden door RECRON.
Goede voorzieningen. Waterslang zit op slot, sleutel gratis bij de kassa. Helaas hebben wij camperaars het slot opengebroken. Veel water nodig dan enkele €, weing water €0,50, eerlijker kan niet
Kosten zijn maar €5,- Maar is verder ook niks. Leuk om de scholen te zien. Net Luizemoeder. Centrum en De Fundatie zijn dichtbij! Museum gaat pas as zaterdag weer open.
Jammer dat wij camperaars er vaak een puinhoop van maken. De sercice begint een beetje gammel te worden en een gebruiksaanwijzing ontbreekt. Maar het is in feite gratis service van de Jong. Bedankt.
Op 24-05-2019. De plek uiteindelijk gevonden via rommelige straatjes van een oud industrieterrein. De plekken zijn wel mooi ruim maar zonder voorzieningen. Wel stroom maar heb dat niet nodig en heb ook niet kunnen vinden hoe dat werkt. Ik las dat je de cassette kunt legen. Na lang zoeken en 1,5 km, gevonden maar geen grijs water. Gemeente heeft zijn oren weer moeten laten hangen naar de Recron.
Rommelige plek met zeer smalle plaatsen. Wel rustig en niet te ver van het centrum. € 7,- alleen te betalen met munten! Plaats met wat stress.
De toegang oogt een beetje rommelig maar de plaats zelf is perfect heerlijk rustig en ook technisch helemaal in orde. Lopen naar de stad gaat maar toch wel een beetje ver. De tram is wsl beter. €2,- pp enkele reis halte zeer dichtbij.
Prima plaats met veel ruimte en wandelaars om je heen (op zondag), de volgende morgen erg vol met geparkeerde auto’s. Gratis overnachtingsplek met tramverbinding naar de stad. No stress.
Prachtige plaats, € 1,- voor water en € 1,- voor 1 kWh stroom. 8 stroomaansluitingen. Beetje verkeer langs de CP. Technisch in prima staat. Mooi vlak. Op dit moment wat rommel van een bedrijf dat kabels aan het leggen is.
Aardige plek, rustig en ca. 30 min lopen naar het centrum, kan deels door een groot park. P tot max 5 dagen, 2 dagen € 7,- en 5 dg € 10,- (alleen munten). 4 stroom aansl. € 1,-/ 8u !
Schone, vlakke en rustige plaats. Goed werkende service.
CP wel aardig maar geen sperlatieven waard. Omgeving een beetje saai. Van begin october tot begin november 2018 gesloten wegens renovatie!!
Op een paar uitzonderingen na zijn blokken hard nodig. Nette service maar het is niet duidelijk of het water drinkbaar is. Wel een leuke omgeving.
Hier geprobeerd te gaan staan. De CP ligt prachtig maar 1 set blokken is voor de meeste plaatsen niet genoeg. We waren door omstandigheden wat later en dan zijn de geschikte plaatsen weg. We zijn verder gegaan.
Sanistation defect en afgesloten, smerig. Jammer
Betaling met PIN-pas. Helaas defect. Legen cassette en grijs water mogelijk. Spoelen niet mogelijk. Lijkt op vandalisme, jammer
Ruime goed onderhouden CP. Wel een beetje saai maar het kleine dorpje is ook goed onderhouden. Er is waarschijnlijk veel welvaart door de kerncentrale vlakbij. Gratis en met service. Vlakbij een visvijver en een boomgaard. Fijne plek voor een nachtje.
Prettige CP. Ruime plaatsen. Aan de rand van het stadje. Op za. markt. Een deel van de plaatsen grenst aan het gras en je kunt er in de schaduw van een aantal bomen zitten. Leuke wandeling langs de rivier. Heel relaxed en voor herhaling vatbaar. Service net buiten het terrein.
Goede doorreis plaats met service. Er is volop plaats maar men gaat toch bovenop elkaar staan. Betaalsysteem van de service was buiten werking. Wel wat lawaai van de auto wasserette. Marans is wel leuk om even door te lopen.
Prima plaats met gratis service. Grote parkeerplaats. Prima tussenstop met vers brood voor de deur. Nauwelijks geluidshinder. Goed initiatief van Super U.
Gezellig plekje bij een leuk vestingstadje en tussen de wijngaarden. Zicht op de monding van de Dordogne. Niet bomvol. Wat ons betreft prima. Service in de buurt (voor de camping).
Inderdaad een prachtige nieuwe CP. Flinke wandeling naar het centrum. We wilden echter graag nog een keer de ‘last post’ bij de Menenpoort (20:00 uur) bijwonen. Telkens weer indrukwekkend. Heb eerder ook wel eens aan de Leopold III laan gestaan maar die plek is nadrukkelijk verboden voor campers. Er stond er wel een.
Alijd weer mooi daar boven op de krijtrotsen. Nadeel ook het toilet spoelen kost 2 EUR. Verder is de wateraansluiting lastig. Je hebt een Gardena 2x mannetjes aansluitnippel nodig waar je dan de normale 1x vrouwtjes slangaansluiting op klikt. Gekocht (in metaal) bij frans tuincentrum.
Mooie plek zonder voorzieningen. Ligt tussen Auderville en de kust met het gebouw van de reddingsmij. Beide slechts 6 á 800 m lopen. Prachtig in de vallende avond, half september met ondergaande maan en Grote Beer.
Prima serviceplek. Geen aparte kraan voor het spoelen van het toilet. Water vullen kost 2 EUR. Betalen met PIN-pas. Momenteel werkt het ook zonder. Er wordt nadrukkelijk op gewezen dat niet mag worden overnacht.
Groot aantal brede plaatsen. Duidelijk en goed werkend betaalsysteem. Complete service. Voor cassette moet je een putdeksel openen (beetje lastig). Keurige schone douche/toilet. Centrum met boulevard zeer dichtbij. Sfeervol als je van bootjes houdt.
Prachtige plek. Prijs is sterk gestegen van 100 NOK vorig jaar naar 250 plus 20 NOK pp douche. Wel een mooi nieuw toiletgebouw. De vuurkorven zijn ook verdwenen maar dat is wsl een overheidsmaatregel. Leuke wandeling te maken (met gratis begeleiding door een labrador)
Zoals anderen al schreven: het deksel hoeft niet open!!! Verder een prima compleet station. Algemene opmerking: als je even moet wachten zet dan de motor uit!
Prima plek maar met 10 campers overvol, langer dan 7m moeten al op vrachtwagen plaatsen gaan staan. Sanitair wordt netjes schoongemaakt.
Doorgereden. Langs de 7 zijn er een groot aantal van dit soort parkeerplaatsen. Zouden niet als CP moeten worden vermeld (of allemaal?)
Aangename rustige plaats om te overnachten. Er zijn enkele korte (paar km) wandelingen aangegeven door de omliggende heuvels.
Aardige zeer rustige plaats. Parkeergeld betalen bij een nieuwe zuil met PINpas of creditkaart. Het is wel gemeente Steinkjer maar het dorp is Egge.
Kost inderdaad NOK 30. Betalen aan de kassa. Prima voorziening. Je mist het als je in Myre bij de haven gaat staan.
Vorig jaar ook hier geweest. Er staat nergens dat er betaald moet worden (ik heb overal gekeken). Er is ook nu weer niemand geweest om geld te innen. Er staat wel dat het een picnic plek is en er niet gekampeerd mag worden. De vermelding NOK 200 kan dus wel weg.
Weliswaar geen service maar wel een aardige plek in het centrum. Af en toe een cruise. Altijd wat te kijken. Op 7-7-2018 was er een marktje met zelfs een stand met alleen Nederlandse kaas. Er was ook een Franse kraam.
Prima service. Het drinkwater is apart, aan de achterkant van het gebouw. Sleutel bij de kassa.
Mooi plekje, gratis en met service. Geen grijs water lozen. Mooie vergezichten. Op 2-7-2018 is er een toeristenbureau geopend (11:00 tot 17:00). Geen twijfel, het is een officiele camperplek. Plaatsen zijn rechts van de service. Niet voor de hellingbaan!
Prima plek met gratis service. Grotendeels asfalt. Als je modder wilt dan is die er ook (na regen).
Was hier op 23-06-2018. Toilet reinigen werkte wel. Verder een sombere plaats achter een hoog bedrijfspand. Zijn wat verderop gaan staan bij de steigers met vissersbootjes. Plaatsje ziet er slordig en vervallen uit. Wel boeiend om dit soort uithoeken aan de Barentszee te bezoeken, mooie route er naar toe
Na mijn wijzigingsverzoek aan NKC over het overnachten op de serviceplek in Kirkenes blijkt het echt zo te zijn dat op dit p-terrein van de havenautoriteiten, niet mag worden overnacht. Het lijkt gedoogd te worden, maar men zo besluiten te gaan handhaven. De gratis service blijft overigens prima.
Prima voorzieningen. Ik kom hier nu voor het vierde jaar en je er kan ook prima overnachten. Er zijn echter 7 voor de Hurtigrute gereserveerde plaatsen. En uitgerekend daar gaat nu een camper staan. Er zijn nog talloze vrije plaatsen.
Schoon, mooi uitzicht over de Tana rivier. Toiletten schoon (gesloten van 1 oktòber tot 15 mei). Wel wat last van verkeer E6, maar die is zowiezo erg rustig hier. Picnickbanken en afvalbak.
Prima voorziening. Toilet legen in de zwarte pijp is een beetje lastig. Water tanken en toilet spoelen uit dezelfde slang. Slang even goed schoonmaken dus.
Geen voorzieningen maar veel ruimte en een prachtig uitzicht. De coordinaten kloppen niet. Je wordt via een onmogelijke draai naar een plek gestuurd die met een slagboom is afgesloten. Moet zijn N 65.0898001 O 14.4593757
Sitecode: 19528
Mooie rustige plek in de natuur. Wel veel muggen, ook in de camper. Ze zijn wel sloom en makkelijk te meppen. Veel bloedspetters.
Prima CP met uitstekende voorzieningen. Nergens een moskee of luidsprekers te zien.
Leuke plek. Toegang beetje verwarrend. Er is een grote parkeerplaats. Gratis 24 u parkeren. Daarnaast de CP bij het haventje. CP kost SEK 100, te betalen bij Info aan de andere kant van de haven. Daar ook douchen met code. Cassette legen achterkant toiletgebouwtje. Water op het gebouw ernaast. Op de CP heeft iedereen stoelen buiten.
Aardige parking zonder voorzieningen. Moeilijk te vinden omdat de coordinaten van ergens achterop het terrein zijn gegeven ipv de toegang. Er staat een caravan en nog een camper.
Prima CP. Nieuwe sani zuil. Twee schone toiletten. Op pleintje achter kleine supermarkt. Er wordt nu gebouwd rond het plein, daardoor beetje rommelig. Redelijk vlak en verhard. Paar km van de A75
Groot parkeerterrein bij een arena. Wel bedoeld als CP. Waren er op 25-09-2017, er was net wat te doen geweest en daarom erg veel troep. Er stonden nog twee campers maar wij zijn verder gegaan. De toiletten waren open en wel schoon.
Zeer goed verzorgd en vriendelijk. Prima voorzieningen. Het gaat wel erg op een camping lijken.
Parkeerplaats in een aangenaam park. Dorpje niet opwindend. Geen aangegeven camper plaatsen. Leuk om eens geweest te zijn.
Op 8-9-2017. Plaats is tamelijk nieuw. Helaas werkt enkel met kaarten. Niet met onze nederlanse bankpas en credit kaart. Dan naar de Carrefour in Bayeux. Helaas de jetons zijn al een tijdje op. De nieuwe zijn nog niet binnen. Service in deze hoek van Frankrijk niet gemakkelijk.
Kost nu (juni 2017) wel SEK 100,-. Voorzieningen bij Citycamp. Buiten twee zitjes is er niks.
Sitecode: 19143
9 juli 2017. Je kunt er nog wel staan tegen gewoon parkeertarief. De bouwactiviteiten komen echter steeds dichterbij. De serviceplaats vlakbij is gesloten. Je wordt verwezen naar de camping aan de andere kant.
Sitecode: 19143
Wij waren hier in juli 2017. Veel bouwactiviteit. Service vlakbij is gesloten. Je wordt daarvoor verwezen naar de camping. Camping is vernieuwd, maar ligt buiten de stad.
20-06-2016. Het is nu bloedheet (38gr). Hier totaal geen schaduw. De voorzieningen zijn nog steeds niet klaar. Doorgereden naar Logrosan.
Was hier op 3-7-2016 met mooi weer. Plus: alle voorzieningen, gratis, ruim, zon of schaduw, prachtig tussen de landerijen, picnic mogelijk. Min: buiten het dorp en daarom een beetje eenzaam.
Sitecode: 19910
20-06-2016. Aan de rand van het dorp. Voorzieningen ok. Het is nu erg heet (38 gr). Gelukkig hier wat schaduw. CP wordt niet druk bezocht. Af en toe wat verkeer.
26-06-2016. Prachtige plek, wij hadden zeezicht. Prachtige baaien, haventje, terrasjes en prima voorzieningen.