@ekliw
- 2014
Juni 2026
De prijs is SEK 490 per nacht. De prijs-kwaliteitverhouding is slecht. Sterker nog, dit is de duurste plek die we ooit in Zweden hebben bezocht. De enige reden voor twee sterren is de nabijheid van Stockholm. Alleen online boeken en inchecken is mogelijk, er is geen receptie ter plaatse en het personeel was slechts sporadisch aanwezig. Gebruik van de keuken is niet toegestaan voor campers, alleen voor tenten en hutten. Er zijn 3 toiletgebouwen en 3 douches beschikbaar voor alle kampeerders.
Ik ben het eens met de vorige beoordeling. Het droge toilet is uitstekend en zeer goed onderhouden. Daarnaast biedt de haven een mooi uitzicht op de Oostzee en heeft elke plaats elektriciteit. Mogelijkheid om verse vis te kopen. De kosten bedragen SEK 200 of € 20 all-in. Bel het nummer dat bij de infostand staat, dan komt er iemand langs om de kosten te innen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Geweldige plek. Wat kun je je nog meer wensen? Alle faciliteiten zijn aanwezig.
Eens met de vorige recensie. Fijne kleine plek, off-grid. Alleen toegankelijk voor kleine campers of busjes.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

26.5.2025: De locatie is gesloten, er is geen informatie over wanneer ze weer opengaan.
Mooie rustruimte met twee toiletten en een waterslang. Er is ook een kleine hut waar je kunt grillen.
Kamperen is hier NIET meer toegestaan, rijd er niet naartoe.