@elefantin

Ja
2005

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

het campergedeelte is altijd open, misschien vindt iemand het om persoonlijke redenen handig om vals nieuws te geven, zoals de kosten van 45 euro per nacht, sterker nog, de beheerder liet me weten dat het het hele jaar door 15 euro is, behalve de maand van augustus, dat is 35 all-inclusive met de pendeldienst naar het strand, dat op ongeveer 3/400 meter afstand ligt

Sitecode: 19787

gebied direct aan zee standplaatsen in de zon maar voldoende geventileerd en groot (wij hebben in augustus geen last gehad van de hitte) hebben ieder een eigen stopcontact en wasbak. let op het adres want het is niet Via Edoardo de Filippo 13. maar Via Litoranea 7, 84043 Agropoli

het is een vrij rustige rustplaats op 6.700 meter van de Arenabaai. warme douches met een euromunt. voor de dames is er ook een spiegel met 220 stopcontact voor de föhn in augustus 2022 betaalden wij € 30 + € 3 voor 220 v ik kom zeker terug, ook omdat ik de wesp heb

lekker rustig gelegen temidden van appelplantages. als het was .. Ik zou er weer heen gaan

mooie en rustige camping in het groen met rustruimte een paar kilometer van Urk

het is een gemengde parkeerplaats voor campers en caravans en bussen. elke categorie in zijn eigen ruimte .tranquillo de nacht, zeer dicht bij de stad die je niet mag missen. in de buurt van een Penny Market

te goed om een ​​rustruimte te zijn, badkamers, warme douche, jeton, koude buitendouche, shuttle service, vlakbij het enorme dennenbos van Feniglia voor zes kilometer naar Ansedonia, met de poorten die naar het strand leiden.