@ellen-hans
- 2003
- Renault
- Buscamper
April 2026
Top schone keuken, afwasgedeelte en overig sanitair. Overdag niet al te storend geluid van nabij gelegen weg. Wasmachine en droger beschikbaar. mooie plaatsen voor tent, camper of caravan. april 2026.
Eind april 2026 hier gelogeerd. Mooie ruime camping in bos. Erg rustig. 37 euro betaald voor camper, 2 personen, stroom en hondje. Nederlands echtpaar eigenaar met jonge zoon op receptie toen wij aankwamen. Ik zou de receptie annex winkeltje en voorraadkamer zelf wel wat opruimen. Verder prima verblijf én schoon sanitair dat technisch een kleine update wel kan gebruiken.
in voorseizoen eind april 2026 gelogeerd. gastvrije en goede ontvangst. Vers brood en kleine campingwinkel bij de receptie. Met gebruik stroom, voor 2 personen, met camper en hond totaal 101 euro. Weinig gasten wel goed en ruim sanitair en keuken/ afwas warm en schoon. Grote camper plaatsen met water en stroom naar keuze. Een van de betere campings op dit gedeelte van west DK. Enkele andere in de buurt minder kwaliteit op eerste zicht.
23 april 2026 hartelijke ontvangst. alle sanitair zeer schoon. grote plaatsen, zelf uitzoeken. electra en plaatsen all in 2 nachten 70 euro. hond gratis. erg rustig in deze periode van het jaar. en we hadden volop zon alle dagen!
Weinig gasten begin mei nog. Er was dus genoeg plaats. Leuke dieren die rond liepen als ezels die de tuin onderhouden; tevens wat balkende geluiden. Wij houden ook van Yurts en tippie tenten etc. dus leuk om te zien. Restaurant en receptie met oa strobouw en leem goed voorbeeld bij ecologisch bouwen. Alleen ..niet open onze logeerdag. kosten 2 pers, camper, elektriciteit, belasting: €21,-
gewoon goed. prachtige bloeiende kersen bomen laan in mei. wel met cash betalen hier. vriendelijke ontvangst. een met vorige goede reviews. grote staanplaats voor bijv de camper. aanrader!
mooie camping. in voorseizoen ca 2 x duurder dan andere campings voor 2 personen / een nacht met camper. redelijk afgeschermde camperplekken met voldoende ruimte om camper heen. zeezicht kost wat extra maar heeft zijn meerprijs natuurlijk. sanitair in topconditie en erg dichtbij. meerdere kleinere sanitair gebouwtjes op terrein. is ook rustiger. leuke speeltuin met zeezicht. receptie behulpzaam en vlot. gewoon goed dus!!
mooie opgewekte schone camping. prima sanitair. ook steeds schoon. dicht bij centrum en met de fiets ben je er in een paar minuten. het 1000 jaar oude “ tapijt” van Bayeux is een bezoek in het museum zeer zeker waard. daarnaast is de horeca goed aanwezig in de stad!
fijne overnachtingsplaats met tent / caravan / camper. grote plaatsen. niet druk in ieder geval in voorseizoen. goede stroomvoorzieningen. lage prijs. schoon sanitair. prima ontvangst. weinig of zelfs geen omgevingslawaai behalve vogels. wat wil een camperaar nog meer ?
Gewoon een geen capsules camping. Rustig. Eigenaar spreekt ook perfect Engels……….hij vond het grappig dat we dat opmerkten. Hij komt nl uit Leeds (GB) !! Hij heeft zich ca 30 jaar gelden —na jachtig leven— zich hier gevestigd. Zijn kinderen zijn ook hier opgegroeid en is nu met de regio verbonden. Sanitair is proper. lekker warm water. rustig in voorseizoen (begin mei) in ieder geval. goed onderhouden paden en gras. zacht prijsje. Doen dus!