@ellenmebius
Sitecode: 162032
mooie plek voor doorreis. stroom wc en douche 15 euro achter het restaurant wel drukke weg maar valt s nachts wel mee
Sitecode: 162061
wat een vreselijke plek! zelfs die ene ster niet waard alleen parkeerplaats met mega vieze wc en dan moet je bijna 400 kr betalen voor n overnachting. meteen door gereden......
prachtige plek aan het water met bankjes om te zitten en veel bruinvissen kunnen spotten! 10 minuten fietsen van supermarkt openbaar toilet
Sitecode: 42046
prachtige plek bij de haven, 175 kr incl alles. nette wc s en douches, bbq s die kan gebruiken . met de pond over naar Aro
een heerlijke plek! ruim, netjes en vriendelijke eigenaren. prachtige plek om te vissen of te genieten van alle weidevogels. We mochten voor het eten zelfs een krop sla uit de moestuin halen. Piet en Martha, we hebben weer genoten van jullie prachtige plek!
wat een prachtige idyllische plek! heel veel ruimte, zelf je plekje kiezen , kippetjes scharrelenrond. sanitair ruim en netjes en erg vriendelijke ontvangst
heerlijke plek, dichtbij strand en dorp. vriendelijke ontvangst met kadootje nette voorzieningen komen hier zeker terug
top plek! klein, rustig, netjes en prachtig uitzicht aan het water. leuke plaatsen op fietsafstand. we komen zeker nog eens terug met onze zoon zodat hij hier heerlijk kan vissen
heerlijk rustige nette camping. alleen eind van de middag beetje drukker door mensen op doorreis. net sanitair, wifi werkt redelijk dorp met winkel en gezellige markt op zondag om de hoek nu ook nog een leuke aanbieding 3=2 😊
heerlijke nette plek, alles staat duidelijk aangegeven. betalen kan contant of via qr code. elke dag gratis broodjes bij de jumbo . dichtbij het leuke centrum van leeuwarden waar je ook nog eens korting krijgt bij verschillende winkels en restaurants. een plek om te onthouden!
heerlijke plek dichtbij Callantsoog,strand en natuurgebieden. heerlijk wandelen en fietsen. ruime plekken, netjes sanitair. er wordt momenteel een plek voor n heerlijke hottup gecreëerd, komen zeker nog eens terug
wat een heerlijke plek! Ruime plaatsen, heerlijk rustig met uitzicht op de ezels en alpaca s. Netjes sanitair. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen
fijne camping, mooie ruime plekken onder defruitbomen, sanitaire bijna klaar , nu noodtoilet maar is netjes. centrum maastricht op loop en fietsafstand erg vriendelijje en behulpzame eigenaar. we komen zeker een keer terug!
heerlijke plek! rust ruimte en netjes. vriendelijke eigenaren. we hebben hier 3 nachten gestaan en komen zeker nog n keer