@ellenwbreur
- AutoTrail Apache 700
- 2016
- Integraal
Vreselijk, vreselijk, vreselijk. Ik heb niets positiefs te zeggen over deze camping. Er moeten wel meer dan 100 accommodaties zijn met een piepklein toiletgebouwtje, waar de helft van de toiletten/douches buiten gebruik is. Ze vertellen je niet dat je douchemunten nodig hebt en je komt er pas achter als het te laat is. We zitten allemaal op elkaar gepakt, te dicht op elkaar voor comfort of veiligheid, op dit stoffige veld. 30 euro is 25 euro te veel voor deze camping. Absoluut vreselijk. Er zijn geen andere campings in de buurt.
Sitecode: 19303
We kwamen, we zouden twee nachten blijven, maar zijn gewoon vertrokken ondanks dat we al betaald hadden. De hele plek is moe, verwaarloosd, slecht onderhouden, overal staat onkruid, alle plaatsen lopen af tot voorbij wat hellingen kunnen oplossen. We kozen deze plek op basis van hun promotievideo, wat absoluut niet overeenkomt met de realiteit. We hadden gepland om twee nachten te blijven, om echt uit te rusten, maar de hele plek ziet er gewoon hopeloos, onverzorgd en vies uit. Er was een sterke wh