@ellykoot

2011

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

hele leuke eenvoudige camping. inderdaad op loopafstand van de oude stad. lekkere schone douche gelegenheid met warm water. komen op onze terugweg zeker een nachtje terug. rechtvaardige maar gezellige eigenaar

wij staan hier op een eenvoudige maar prima camping. Wij hebben in al die weken op Sicilië niet z’n keurige camping meegemaakt. Verouderd? dat zijn wij ook als dikke 70 ers. Denk dat de vorige recensie te maken heeft met de personen zelf. Ik noem deze mensen de nieuwe asociale van Europa. rijden met een dure camper en willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Gewoon thuis blijven zou ik zeggen.

Wat een fijne camperplek!!! Super vriendelijk ontvangst door een goede gastheer!!! Alles schoon, keurig onderhouden! kortom alles wat je nodig hebt is aanwezig!!! Marina Ragusa is een leuk kustplaatsje met een mooi fietspad langs zee naar de omliggende plaatsjes!!! een aanrader wanner je deze omgeving aan het verkennen bent!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wij stonden hier op 9 mei 2024 voor een nacht. We werden heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Prima locatie met prachtig uitzicht. Een aanrader. Was geen punt om buiten de camper te barbecueën.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

inderdaad is het aanzien van deze camperplek zeker niet ideaal. beetje schuin liggen heeft ook wel voordelen. met bus 31 naar en van het centrum gereden. halte 200 meter van camperplek. heerlijk gegeten in restaurant op de hoek. Prima plek om de stad te bezoeken

geef de nieuwe eigenaar de tijd om van een verlopen camping zonder enige voorziening er een leuke camping van te maken. na 7 weken terug gekomen op de camping. moet zeggen dat er grote vooruitgang is geboekt. het toilet gebouw is metgeringe middelen opgeknapt. de toiletten zijn schoon en vernieuwd. de douche heeft eindelijk gratis warm water en een marmerblad siert de wastafels. het terrein is opgeruimd en het zwembad is in gebruik. kortom 👍

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

heerlijke camping.alles aanwezig wat je als camperaar nodig hebt. heerlijke warme douches en broodjes. heel vriendelijk ontvangst.

Prima camperplek om de stad Zwolle te bezoeken. Prima voorzieningen en prima gastheer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

De camperplek is tm 31 mei geopend en niet tot 15 juni zoals vermeldt staat. Graag aanpassen. Waren er op 2 juni en alles was dicht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima ouderwetse camping. Met onze camper heb je alle voorzieningen aan boord. Ligt nog steeds aan sommige kampeerders dat voorzieningen smerig worden. Prima plek om leuke stad te bezoeken

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima camping op een mooie plek vlak aan zee en leuke stad. Alleen erg veel opwaaiende stof door zanderige weg.

Leuke camping in prachtig gebied. Mooie plaatsen en heerlijk rustig. Alle voorzieningen aanwezig.

Prima plek om te overnachten. Lekker gegeten in het centrum