@elmo1973
- 2022
Hier 1 nacht gestaan op doorreis. Wat een fijne plek. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen. Alles is super duidelijk uitgelegd. en het eten was er super. wij komen vast nog een keer.
Sitecode: 12074
2 dagen hier gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst. Toeristische attracties lopend en op fiets goed te bereiken. Camping netjes en schoon. Ok de douche is wat klein en primitief. Maar geen enkel probleem. Klein zwembad om af te koelen. Al met al een fijne ervaring.
Een hele mooie camperplek aan de rand van het bos en het centrum. mooie plekjes , enigste min punt is, dat wij het heel erg donker vonden als we s avonds nog wilde gaan douchen.. En een idee om misschien een vuilcontainer bij de cp te hebben. verder niets aan te merken. ga vooral zo door. wij komen zeker terug.
Fijne en zeer mooie camperplaats. alles wat je nodig heb is aanwezig. zeer vriendelijke eigenaren. En wij komen zeker nog een x terug.
Hier afgelopen weekend gestaan. En genoten van de rust en de ruimte. En wat een vriendelijke mensen. Wij zeggen ga zo door. En we komen zeker terug.
Dit weekend op deze cp gestaan met een arrangement. En wat een leuk weekend hebben we gehad. Vooral de avond in de Bar(n) was super. Ons ga je zeker nog een keer zien. Manon en Jhonno ga zo door.