@elsludo
- 2023
- Benimar Cocoon 463
- 2023
- Ford
Op zich een mooie plaats voor 300 kronen/24u. Jammer dat de extra diensten betalend zijn. Ook een enorme stank door lozing van toilet in grijswaterput. Vlakbij uitgang brandweer, wanneer ze vertrekken schrik je wel heel erg; daarom gingen wij aan de andere kant van de parking op de busparking staan, daar was het rustig en geen stank.
mooie camperplaats, jammer dat er niets van voorzieningen is. In verband met betaling: QR code werkt niet, maar bankoverschrijving lukt ook niet met bankrekeningnummer alleen, de BIC code of Swift code ontbreekt. Dan maar cash in de brievenbus gedaan; wel raar dat er geen envelop aanwezig is waar een eventueel kentekennummer op kan genoteerd worden. Vraag me af hoe men weet wie wel en niet betaald heeft.
Als camperplaats is het in orde, de rest van het terrein oogt rommelig. Prijs was 650 kronen. Heel jammer dat personeel bijna geen Engels praat.
op zich een zeer mooi plaats om te verblijven. Sanitair is heel mooi, goed onderhouden, ware het niet dat de douches meer koud dan warm waren, dit is jammer. Er staan veel meer kampeercombinaties dan er eigenlijk officiële plaatsen zijn, elk plekje op een stukje gras wordt benut,misschien daarom koud douchewater??
Mooie plaats die zeker in orde is. Voor 28 euro per nacht zou er wel elektriciteit inbegrepen mogen zijn.
prijs kwaliteit zeker oke, alles zeer netjes!
vrij prijzig voor wat het is.... wel mooi aangelegd. Water nemen kost ook geld.... elektriciteit heel duur per kw
16€ betaald voor 2 personen, verblijfstax inbegrepen. Mooie camperplaats, goed onderhouden. Ideaal om per fiets de Mont saint Michel te bezoeken.
Knap van de gemeente deze staanplaatsen. Enkel vuilbak aanwezig.
zeer rustige plaats om te staan, geen borden van parkeerverbod of overnachtingsverbod te zien.
mooie ruime plaatsen, correcte prijs
2 nachtjes hier verbleven. prijs-kwaliteit zeker zijn geld waard! vriendelijke ontvangst, veel tips van Bianca. Wij komen nog eens terug! Fam Meeuwssen
Rustige, mooie camperplaats. Vriendelijke uitbater. Prima uitvalsbasis om mooie fietstochten te maken.
CP 14 euro per nacht zonder stroom. Staan er wel rustig. Wij hebben gewoon onze kabel kunnen inpluggen en hebben stroom gehad zonder de kaart te gebruiken.
Mooie rustige CP met stroom voor 14 Euro per nacht. Servicestation ok water betalend. Zeer rustige plaats bij de Moezel. Voor herhaling vatbaar!
Gewoon langs de weg nog net een plekje gevonden. Betalend tussen 8u en 19u via parkeerautomaat. Mooi uitzicht op de moezel. Nachtrust viel mee, wel verkeer naast je maar redelijk rustig tijdens de nacht. Geen voorzieningen.
bij gebrek aan camperplaats op de camping verbleven. Best prijzig voor 1 nacht. wel in orde
plaatsen mogen wat vernieuwd worden betreffende de ondergrond.... nogal vettig allemaal. minste dat je naast de strook rijdt zit je vast. Oprijlaan kot en bult. Elektriciteit ruim duur.