@emekking
- 2021
Adres en route kloppen niet. Laatste afslag naar rechts niet nemen, iets doorrijden en dan aan de linkerkant is het. Geweldig plek.
Ook vorig jaar hier prima gestaan. Bij het benzinestation kan je vers stokbrood kopen dat zijzelf afbakken. Helaas is de gemeente Almeria een schoningsactie begonnen. In het centrum werd het al gedaan, en nu ook oo deze plek. Als je met je camper niet binnen het vak past wordt je weggestuurd. Gelukkig is er aan de andere kant van de rivier wel een CP waar geen vakken zijn.
Sitecode: 62087
Wij komen nu voor de tweede keer, maar er is nog niets veranderd. Komen zeker voor een volgende keer. Wat opvalt is dat op het bord bij de ingang nu een tarief staat van € 11,= voor 24h, en € 10,= voor volgend. Servicen kan voor € 6,=/5h. Mogelijk de nieuwe tarieven. Wij betaalden nog gewoon € 9,50.
wij gingen ook naar de 2e parkeerplaats. Stonden er alleen, af en toe kwam er een auto langs. Waren er al vroeg in de middag. Tegen de avond kwam er een motor die stopte en bij het beeld ging zitten met zijn telefoon, bleef een poosje en ging toen zelfde weg terug als gekomen. Toen een auto met 4 heren erin, draaide en ging weer terug. Toen nog een motor zelfde verhaal. Voor ons voelde dit niet goed. Zijn gelijk weggegaan.
Wij hebben hier een prima overnachting gehad. Alcampo op 200 meter. Er staan momenteel hekken waardoor het onverharde deel, en een fors gedeelte van het asfalt niet meer bereikbaar is. Er is dus niet veel meer over. Mogelijk dat het door dd vakantie nu rustig was en wij voldoende plek hadden.
Prima rustige plek. Jammer dat de zuil het bij ons niet deed, maar even bellen en binnen 10 min. was er iemand om het systeem te resetten. Goed geregeld. Veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen en de plaats is ook leuk. Forfait vidange is niet voor stroom, want deze is inclusief, maar het tarief voor passanten om te verzorgen. Daar hebben zij dan een uur de tijd voor. Aanrader, en dat voor € 9,50 per 24 uur incl. alles.
Mooie plek bij groot outletcenter en grote winkelketens. Ook om de stad te bezoeken. Aantal plekken minder als vermeldt, maar heb wijziging ingediend. nu nog 23 plekken. Schoon sanitair en ook voldoende voor het aantal plekken. Hier blijven wij wel even.
Mooie plek dichtbij diverse winkels en supermarkten. Centrum en stadswallen (3,5 km lengte) om de hoek en een mooi stadspark. Prijs € 12,50 per 24 uur. Deze heb ik gelijk aan laten passen. Iedereen meldt het wel, maar past het nirt aan.
Inderdaad hele rustige plek. Stonden afgelopen nacht helemaal aalleen hier aan de rand van een lavendelveld. Komen bier zeker nog wel eens terug.
Goede camping met een vernieuwd sanitairgebouw, andere gebouw zijn alleen toiletten en is vreselijk oud. Meer prachtig, maar om er te komen moet je een lange natuurlijke trap af. Zwembad en restaurant/ijswinkel/bar geweldig. Personeel heel vriendelijk. Plaatsen in grote erg verschillend.
Geweldige stille plek met een breed uitzicht. Sanitair is (nog) weinig, maar onze camper heeft alles zelf. Goede fietsmogelijkheden en gezellige eigenaren. Het kan hier alleen maar beter worden. Wij komen zeker nog eens terug.
Zojuist aangekomen net voor 13.00 uur. in tegenstelling tot wat anderen zeggen zijn zij tussen 13 en 14 uur gesloten en werden wij uitermate vriendelijk ontvangen. Mooie camping en nog open tot 6 november. ACSI kaart werd zonder problemen geaccepteerd.
Fraai uitzicht over de omgeving en vlakbij Langres. Prijs is € 9,= voor 24 uur en toeristenbelasting € 0,55 pp. Water € 2,50 voor 10 minuten en stroom € 2,50 voor 24 uur. Alles kan je herhalen, of apart bijnemen via de code die je bij de aankomst hebt gekregen.