@emmydejeu
- 2016
- Iveco
September 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Op doorreis zocht ik een makkelijke plek voor overnachting en hier heb ik m gevonden! Alles is nieuw, keurig sanitair en verdere voorzieningen, goeie prijs/kwaliteit en hele aardige eigenaren! Aanbevolen!
Juli 2026
fijne camping met nieuwe zeer enthousiaste eigenaren die niks teveel is! toen mijn kabel kapot bleek te zijn kwam er meteen een kabel die ik kon gebruiken, ook de inzet van mensen met een beperking op het bedrijf is een mooie combinatie, succes voor toekomst, dat gaat zeker lukken!
Mei 2026
prima camping, kleinschalig, maar groot genoeg! super schoon en nieuw sanitair, wifi werkt goed genoeg en zeer vriendelijke eigenaresse! wateraansluiting en grijs water afvoer zou handig zijn maar met een gieter kom je ook een eind!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

geweldig rustige locatie, nieuw sanitair, ruime plaatsen en top behulpzame eigenaren! prijs/kwaliteit is zeer goed! prachtige omgeving, maar ook zeer geschikt als je op doorreis bent! aanbevolen👌👌
wat een mooie rustige minicamping! lieve eigenaren, ontvangst met kopje koffie en eitjes en heerlijk rustig! ik kom graag terug!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
wat een fijne super schone camping, zeker voor een overnachting op doorreis, vlak bij de snelweg. super aardige mensen en de tarieven zijn zeer billijk(staat een raar tarief in de beschrijving) ik betaalde alleen met camper en alle voorzieningen incl WiFi en warm douchelokaal 14 euro. aanbevolen!
2021
wat een fijne ruime camping/Camperplaats! op t laatste moment geboekt en zeer vriendelijk ontvangen, 14 euro voor alles, (ik ben alleen) super prijs/kwaliteit verhouding! ik kom hier terug!
heerlijke plek in de haarlemmermeerpolder, (mijn geboortegrond!) super aardige eigenaren en goeie prijs/kwaliteit ik kom terug!