@englisch-setter
April 2026
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Prachtig aangelegde nieuwe staanplaats voor 15 campers met water- en stroomaansluiting (0,75 kWh). Kentekenherkenning na betaling. €10, en vanaf 15 april €15 voor 24 uur, inclusief gebruik van douches en toiletten op de camping. Nieuw aangelegde staanplaats voor 15 campers met water- en stroomaansluiting (0,75 kWh). Kentekenherkenning na betaling.
Een fijne plek. Goed gelegen. Het is echter wel erg druk met voorbijgangers. Er is ook lawaai van motoren. We gingen er vroeger vaak heen. Helaas zijn de prijzen zo gestegen dat wij en veel van onze vrienden er niet meer naartoe gaan. 1 ster vanwege de prijs. Netheid: 5 sterren.
Een eenvoudig grindterrein met een beetje gras. Het verdient de naam "Am Heidesee" niet. Het is lawaaierig op de weg. Stoffig. Het water/elektriciteit en de sanitaire voorzieningen zijn verwijderd. De € 8 plus toeristenbelasting is schandalig. De tieners rijden bovendien extra dicht bij het WK met hun auto, dus dat zorgt voor veel stof. Beste inwoners van Faßberg, als u ons niet wilt, zeg het dan gewoon. Wij geven ons geld hier uit door te winkelen, koffie te drinken en in restaurants te eten.
2022
Prijs klopt niet meer. Alleen online registratie. De prijzen worden nu gesorteerd op positie, of 1e rij etc. en op lengte. Ook per seizoen. Bezoek vooraf de website. We hebben mijn vrienden daarheen gestuurd. Betaal voor 2 dagen 2 pers. En 3 mini honden 88 euro. Daar hebben we in 2019 nog niet voor betaald.