@enrico-prosdocimi

Lid van Campercontact sinds 2020

We waren hier op 27 september 2019. Goede parkeergelegenheid met een ruimte gereserveerd voor campers. Rustig. Er zijn VE-services, maar er was geen water. We hebben alleen gedownload. Goede plek om langs de Adriatico Bologna te stoppen

Sitecode: 20045

We waren hier op 26 september 2019. Mooie parkeergelegenheid op het prachtige strand bij de bar van het restaurant. Badkamer douches. Er was maar één andere camper. Erg rustig. Overnachting + parasol en ligbedden: € 8. Er zijn geen afvoeren, misschien kan de barmanager u water laten laden

We waren hier 25 september 2019. Dicht bij het mooie dorp Villanova met prachtige jachthaven en verlaten baaien met prachtige zee. Zeer vriendelijke beheerders bieden een fles wijn. Alle diensten. Busrit, dat 20 minuten duurt, naar Ostuni.

We waren hier 24 september 2019. Uitstekend gebied, goed onderhouden en met alle voorzieningen. De bomen zijn nieuw geplant en voor nu geen schaduw. Vriendelijke manager. Shuttle voor Lecce € 15 voor twee. Betaalde € 18, zonder elektriciteit.

We waren hier op 22 september 2019. Zeer goed onderhouden gebied. Zeer aardige managers. Men staat onder een dak dat beschermt tegen de zon, maar schotel niet te gebruiken. Geweldig uitzicht. Zee met natuurlijk zwembad tussen de rotsen op 200 meter (100 bergopwaarts). Enige nadeel (de manager zei dat hij het zal oplossen): Er is geen lozing van grijs water. Betaalde € 20 met elektriciteit

We verbleven 3 nachten vanaf 16 september 2019. Geweldig gebied met plaats aan zee en schaduwrijk. Erg rustig. Elke dag passeert een busje met verschillende lokale producten: brood, focaccia, olie, wijn, enz. erg vriendelijke eigenaren. Dichtbij strand met prachtige zee. Prijs € 13 per nacht. Consigliatissima

Sitecode: 20380

Zonder toezicht, maar rustig parkeren. Parkeermeter kapot en toen de politie passeerde, bevestigden ze niet te betalen. Prachtige zee op loopafstand

Dicht bij het prachtige strand, maar massa's te dicht bij elkaar. Prijs is duur voor wat het waard is

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

prachtige omgeving, rustig en schoon, zeer dicht bij het stadscentrum. er is geen duidelijk teken van de kosten en hoe toegang te krijgen tot elektriciteit en wifi

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek met alle diensten, inclusief elektriciteit, gratis. In het midden van het groen. Er kan luide muziek uit de nabijgelegen jeugdlocatie zijn

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We vonden een plaats, maar ze werden bijna allemaal bewoond door auto's. De kraampjes zijn kort. Het voertuig van 7 meter was er amper. Beschikbare services, maar moeilijke bewerking voor grijze afvoeren. Mooi en dichtbij land. Een heer waarschuwde ons dat ze geprobeerd hadden auto's te beroven, maar ik weet niet of het waar is

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie plek in een gesloten tuin. Alle services, inclusief huidige, gratis. Het enige nadeel is de nabijgelegen trein is lawaaierig en het centrum van Gemona is ver weg

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We hebben geen plaats gevonden in het gereserveerde gebied, maar we bleven in de aangrenzende gemengde parkeerplaats zonder enig probleem. Zeer rustige nacht, daarna zijn we naar het gebied gegaan om camperservice te doen. Mooi dorpscentrum op 300 meter afstand

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

De parkeerplaats was verlaten, slechts 3 campers en geen auto's. De weg 's nachts is niet druk en is niet hinderlijk. Er zijn geen diensten maar we wisten het. Zeer rustige nacht. Het begin van het Rilke-pad is ongeveer een kilometer bergopwaarts en we zijn er met de camper op zoek geweest naar een parkeerplaats

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We verbleven daar in de nacht van 5 april 2019. We waren twee kampeerders. Mooie en panoramische plaats. Zeer stil. Nabijgelegen land. Handige toilet afvoer. Grijze waterafvoer niet dankbaar gevonden. Misschien kan het worden gedaan met een buis voor nautische drainage aanwezig in de vrije kolom

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We verbleven daar in de nacht van 4 april 2019. Er waren slechts 3 campers waarvan ik denk dat ze geparkeerd zijn door de bewoners. Stille nacht, we hebben het laden en lossen dus niet beoordeelbaar. Elektriciteit wordt opgeladen met een muntsysteem. Ga binnen maar je weet niet hoe lang het duurt. Achteraf zou € 3 de hele nacht voldoende zijn geweest met koelkast en tv gedurende 2 uur. 250 m van het centrum en met een markt in de omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij waren er op de avond van 3 april 2019. Zeer rustige plaats op 100 m van het mooie centrum van Neive. Zeer comfortabele diensten. Zeer mooie bar-manager.

Geparkeerde gemengd vrij rustig. Afvoer en watervoorziening functioneren. Toilet gesloten. Prima voor een tussenstop trip

De terrein is in onbruik geraakt en het ziet er verlaten uit. Er is geen water.

Uitstekende ontvangst. Camperplaats zeer goed uitgerust en georganiseerd. Er is een beetje lawaai van de straat in de buurt.