@enumerator
- 2018
- Ander
- Buscamper
Sitecode: 20585
Een schaduwrijke plek onder de bomen, met uitzicht op het meer als je geluk hebt. De toiletten zijn uitstekend, evenals de water- en rioolvoorzieningen. De camping is op loopafstand. Het personeel is erg vriendelijk. Helaas heeft het toch al ondiepe meer veel water verloren en is het momenteel, in ieder geval vanaf september 2025, niet geschikt om te zwemmen. De camping heeft echter wel een zwembad; een badmuts is verplicht!
Je moet oordopjes bij je hebben onder de Nordtangenten-brug, want het is daar erg luid. Anders is de plaats aan de Main aan te raden, je moet alleen niet na 12.00 uur aankomen, want dan is het onmogelijk om een plaats te krijgen, zoals helaas overal, ondanks de meer dan 70 plaatsen.
Geweldige locatie, schoon, alles wat je nodig hebt.
De plaats bestaat niet meer!!!
Dit is onze tweede keer hier en we zijn zeer tevreden. Zet je bomen tussen je antenne en de satellieten, dan heb je geen ontvangst en als je WLAN belangrijk vindt, moet je van provider veranderen. Beste locatie, aardige mensen en alles schoon, TOP! We zullen terugkomen.
beste locatie voor een overboeking, je betaalt bij het tankstation, er is ruimte voor ruim 10 gsm's als iedereen goed in de rij staat. In Weinheim is alles wat je nodig hebt. De plaats is rustig.
Dit is een parkeerplaats! Parkeren is alleen toegestaan zonder kampeergedrag, houdt u hier dan ook aan en neemt u uw afval mee. Anders staan er straks overal verbodsborden.
Om op het plein te komen, moet je een slagboom oversteken. In het geval dat er geen gratis parkeerplaats is en u de site wilt verlaten, moet de dagelijkse vergoeding van € 12,00 worden betaald om een kaartje voor de uitgang te krijgen.
Zeer mooie plek, rustige omgeving en toch dichtbij de stad. 'S Ochtends zijn er veel verse eieren gratis.
Zeer mooie plaats, in the middle of nowhere! De locatie is geweldig, maar niets in de buurt.
Goede locatie, rustig, 20min naar het strand, voor 13, - €, inkl.Strom.
Geweldige locatie, 10 minuten naar het strand en naar het centrum, draadloze ok voor gratis en in de verste hoek, sanitair. Winkel naast de fabriek.
De locatie is goed, ongeveer 2 km buiten Le Touquet, maar € 15, - zeker in het laagseizoen is te veel..
We waren daar oktober 2014, de locatie is perfect, rustig en 500 meter van het strand. Toilet en Douche (Koud) goed.