@erfue
- 2009
Geweldige parkeerplaats, alles was geweldig
Wij hebben hier wederom een hele fijne vakantie doorgebracht. Alles was zeer schoon, goede locatie en goede verzorging van Petra. De vermelde prijs klopt echter niet meer. Wij betaalden €30 in september.
Zeer mooie en rustige plek achter de herberg. De operators zijn erg vriendelijk en meegaand. We hebben hier genoten van de goede keuken van de eigenaresse. Het smaakte geweldig. Daarnaast liet de huisbaas ons zijn specialiteit proeven, een pompoenpittenpesto, en vertelde hij hoe we die moesten bereiden. Een echte delicatesse. De ingrediënten hiervoor koop je hier. Ik kan deze plek alleen maar aanbevelen. We komen graag terug.
Sitecode: 19641
Leuke plek, sanitair is schoon, maar geen wc-papier. Voor 31,00 euro erg duur voor Montenegro?
Ik kan deze plek niet aanbevelen omdat de eigenaar niet betrouwbaar is. Ik heb twee parkeerplaatsen gereserveerd voor september in juni, wat mij per e-mail is bevestigd. Ik belde een week van tevoren om hem te laten weten dat we zouden komen, hij zei dat hij volgeboekt was en dat we geen stoel hadden, maar langs konden komen om te kijken of er iemand beneden was. De genoemde eigenaar van deze plek zal me niet meer zien.
De plaats is prachtig gelegen aan een visvijver. Eten oké. De netheid liet echter veel te wensen over. Een groot minpunt voor deze verder prachtige plek.
De plek is prachtig gelegen aan het meer. Goed uitgangspunt voor fietstochten. De sanitaire voorzieningen laten echter veel te wensen over. 2 douches en 1 afwas voor de afwas en die niet schoon, watervoorziening en afvoer erg primitief.
Sitecode: 2091
geen leuke plek, een beetje verwaarloosd. Op de werf is er een metaalsortering, zo lawaaierig.