@ericjeannette
geweldige camping , prachtige plaatsen en vriendelijke receptie , vlak bij het strand . wij staan hier vandaag 2 oktober en de camping is nog open , op de app staat dat hij gesloten is klopt dus niet .
wat een arrogantie een van de weinige campings die open waren en wwar we hoge verwachtingen van hadden met onze camper van bijna 8 meter konden we een kleine plaats krijgen terwijl er grotere plaatsen vrij waren maar deze waren bestemd voor campers vanaf 10 mtr ik had gezegd dat ik er voor wilde betalen maar had geen zin als er geenngrote campers kwamen die dag dan is dat pech ofwel part of the game we zijn dan ook doorgereden niet beveelbaar
hele mooie nieuwe camperplaats in een rustige groene omgeving zeer vriendelijk ontvangst . Zeker een aanrader 👍
precies wat we zoeken rustige camping grote plaatsen met veel privacy en mooie wandelroutes met prachtig meertje vlakbij gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaren Eric en Iris zeker de moeite waard om deze camping te bezoeken ze hebben nog veel ambities om alles nog leuker te maken wij wensen ze veel succes en komen zeker terug😜
zeer vriendelijk en gastvrije ontvangst kwamen laat aan in het paasweekend en kregen toch nog prachtige plaats camping heeft mooie grote plaatsen met veel privacy zelfs comfortplaatsen met eigen sanitair restaurantje bij de ingang en sanitair is nieuw en schoon voor ons een topplaats pluim voor de eigenaren