@ericmoeskops
alleen voor leden
je mag hier alleen staan als je lid bent van de caravan en motorhome club; hier betaal je 76 pond voor en dan nog zo’n 40 pond voor 1 nacht. ik heb daardoor de camping niet kunnen beoordelen
prima plek vlak bij zee ( pittige wandeling van ca 30 min). alle voorzieningen aanwezig alleen veel duurder dan in app vermeld : 45 p voor harde pitch en stroom. er zijn echter ook grasplekken zonder electra ( weet niet wat dat kost)
prima plek voor 15 pond. gezellige pub; je staat hier rustig en wij staan op de verharding omdat het veel geregend heeft
rustig en inderdaad heel eenvoudig maar het ligt in een prachtige landschap! 25 p met stroom legen toilet met chemicaliën kon niet helaas
ingang was afgesloten met hek maar we zagen in de verte wel een camper staan; kan dus niet beoordelen. ingang lag aan drukke weg dus we moesten doorrijden
zeker niet geschikt voor grote campers!
ook wij staan op de beneden parkeerplaats. Na de lunch gevraagd of we mochten overnachten: geen probleem. geen voorzieningen maar pracht uitzicht
prima plek om te vertoeven: dicht aan het water, schone toiletten, douche (alleen koud) en volop ruimte linker en rechter meertje zijn het schoonst. 15 euro per nacht; stroom (4 plaatsen) met munten heerlijk plek voor warm weer!
prima plek om Salzburg te verkennen; sanitair is goed en schoon. ook fijn dat er een restaurant op de “camping “ is. maar ik noem dit eerder een cp met aardige plekken maar wij vinden 55 euro per nacht (cash) belachelijk veel geld
een rustige maar zeer mooie plek. mooie omgeving om te wandelen . Sanitair is simpel maar schoon. zeer aardige Nederlandse eigenaresse die verkoopt wat ze zelf teelt. hier komen we terug als de zon schijnt!
super nette cp! mooi aangelegd met ruime plaatsen en grasveld. 15 min fietsen tot aan de ingang van Mont St Michel
mooie plek bovenop bergtop. 39,80 voor 1 nacht (2p). met alle voorzieningen. eenvoudig sanitair maar schoon aanleg van de plaats kostte veel geld zei eigenaar restaurant, maar zijn eten is dan weer laag geprijsd
mooie rustige plek, vriendelijk ontvangst. 10 voor laden en lossen, 5 extra voor elektriciteit ( geen toilet en of douche voorzieningen)
misschien een mooie plek maar ik vond 33 pond (Ipv 23 pond op deze site) echt te duur
prima plek voor 1 nacht, lekker aan zee. gratis ook; politie kwam langs maar reed weer door
trieste bedoening: een groot grasveld zonder 1 boompje, 2 kleine sanitair cabines die smerig waren ( nieuw toiletgebouw is in de maak) je kunt er inderdaad wel goedkoop een hapje eten. het meertje vond ik te smerig om in te zwemmen
prima camping met groot en schoon sanitair gebouw; ontvangst alleen niet vriendelijk. meer erbij met schoon zwemwater
camping met bijna alleen maar vaste plekken met complete campinghuizen, de enige plek die ik wilde ( direct aan het meer) was vrij en dat was de enige reden om hier te gaan staan in de zon sanitair is inderdaad minimaal dus die sterren kunnen ze bij elkaar gelogen hebben en dan 38 euro vragen….
prima camping en heel fijne douches! lekker bus voor de deur naar Bergen
wat een gribus! gauw wegwezen hier