@erikanja
- Frankia Anders Anders
- 1998
- Integraal
weer een bezoekje gebracht voor 2 nachten wat een gastvrijheid lekker chillen bij bbq samen met de familie. bezoekje gedaan aan de waterval bij Klövsjö. super schone sanitair! nogmaals bedankt Erik en Anja
contant betalen top € 18.00 alles aanwezig wat wil je nog meer en netjes
vriendelijke eigenaar. contant betalen geen gedoe mooie plek als je van rust houdt. drinkwater aanwezig en droog toilet een overkapping om eventueel te schuilen wij vonden het heerlijk.
gewoon hartstikke prima. sanitair top in orde..totaal 180ddk
2 dagen gestaan met onze camper( 17/18 mei) Hele vriendelijke eigenaars! Zelf een plekje uit gezocht die nog vrij waren, sanitair tip top voor elkaar. Echt een aanrader! Lekker gefietst in dit heerlijk kneuterige omgeving! We komen zeker nog is terug op deze rustige camping waar je wakker wordt van fluitende vogeltjes groet Erik en Anja
fijne rustige camping, sanitair prima voor elkaar, rust,wandelen,fietsen alles mogelijk..1 van de mooie plekjes in deze provincie
Prima voor een overnachting, mooi uitzicht over het landschap en een meer. beetje tobben met de blokken maar swah, gratis plek dus niet zeuren..zelfs wc aanwezig, we stonden hier als vijfde dus toch wel populair.. met elkaar zulke plaatsen schoon en netjes houden opdat ze blijven bestaan groet erik en anja
prachtige camping, super schone sanitair. vriendelijke eigenaren. ruime plekken. genoeg te doen in de omgeving voor elk wat wils een aanrader dus!!! groet erik/ anja/ bibi NL
mooie locatie, wij stonden aan de bosrand tegen de berg, beschut tegen de wind, naast een fire/bbq place op het gazon, voor ons mooier dan de gravelplaats. sanitair huisje helemaal top voor elkaar...geen elektra gebruikt vanzelf.
langs gereden, alles te regelen via een qr code, douche,wc,keuken, aanwezig,ziet er prima uit maar eenvoudig. 230 sek incl.stroom, codes op de deuren, zelfs WiFi. we wilden water innemen, niet mogelijk zonder codes
geweldige camping super schoon enthousiaste eigenaren Martijn wil altijd wel even een praatje maken. gezellige eigenaren en een prima plek voor de doorreis naar wildernis route 🍀 groetjes Erik/Anja/ Bibi
vriendelijke eigenaren Dick en Jaqueline. prima plek. Lieverd die Mazzel We volgen ze al jaren op YouTube. Tijdens onze rondreis in Zweden eindelijk bij jullie een nachtje gestaan. dank je wel voor de gastvrijheid 🍀
goed voor één nachtje. doorreis bijv. Slovenië onderhoud is wel echt nodig. sanitair is niet super schoon wat wel grappig is je staat te douchen in een grot.
Sitecode: 91991
zondag 19/03 kwamen aangereden op het landgoed. Warm welkom door Jan. Wat een geweldige plek, helaas kwamen wij vast te zitten in het te natte gras, maar de volgende dag, was de buurman erg behulpzaam. Top!! wij zijn zelfvoorzienend want je kunt hier alleen schoon water krijgen. We komen hier zekers terug!! ( Jan de volgende dag zagen wij jou op you tube 😉) groet Erik en Anja
tip top voor elkaar, overal is aangedacht, netjes en vriendelijke eigenaars ( ga vooral zo door). Wij hadden een topplaats vooraan bij de Dokkumer Ee s'avonds wel veel last van muggen helaas. (roxasect anti mug gekocht van de eigenaar)Dokkum is echt de moeite waard om een kijkje te nemen.
geweldige CP netjes, niet moeilijk doen gewoon genieten is hun motto. En zo is het ook geen gedoe met muntjes e.d!! Wij zijn er 4 nachten gebleven ( met mooi weer) dan is het echt genieten.
Sitecode: 81953
schitterende kleine camping, alle voorzieningen aanwezig, we waren hier in augustus 21, 220 sek excl stroom
*prachtig *gastvrij * goed onderhouden * all-in € 17.50 geen extra kosten voor honden * top locatie heerlijk gefietst * aanrader
4 aug 2019, als in de beschrijving. redelijk rustig, door beheerder? Hierheen begeleid met de auto. eerst gemeld op andere locatie. Plaatsen niet vlak. Geen voorzieningen behalve vuilniskliko, voor ons prima zeker voor 3 euro .duim omhoog
hier gemeld bij de vriendelijke Nederlands sprekende jongens aan de balie, voor bezoek aan de stad is het een hele mooie nette rustige camping, nog niet alle voorzieningen gebruikt maar eerste indruk is perfect.