@ernie-groen
- 2000
- Carado
We arriveerden hier in het weekend dat er een evenement was in Goodwood. Dan wordt er 100,- pond per standplaats gevraagd. Normaal is dat 10,- pond. Voor de rest een gezellige pub.
Een plek met schitterend uitzicht. Er zijn 5 camperplaatsen. Er staan picknicktafels. In een klein bijgebouwtje is een douche met douchegordijn, toilet en een klein wasbakje met spiegel beschikbaar. Oud maar functioneel. waterpunt beschikbaar. Genoeg afvalbakken. Er is een kleine appelboomgaard. Er lopen kippen en eenden rond.
Mooie camping met gezellige bar en eet gelegenheid. toiletten en douches zijn netjes en schoon. Goede was gelegenheid. De prijs is aan de hoge kant. €41,- voor twee personen.
Verblijf met de camper nog steeds mogelijk. Tegenover Kings Dock zijn twee parkeer terreinen. Betaling doe je binnen in Kings Dock bij de beveiliging. Kosten zijn: £18.- per 24uur.
De camperplaats ligt aan een grindweg die loopt naar het huis van de eigenaar die erg vriendelijk is. Er zijn 6 mooie plaatsen, stervormig aangelegd met grind. Ook is er voldoende gras. Mooie uitzichten en een veld met schapen. De plaats staat boven op een heuvel dus het kan behoorlijk winderig zijn. Mooie wandel en vis mogelijkheden.
Helaas gesloten wegens werkzaamheden. onbekend wanneer het weer open gaat.
Prijs is nu 175 zonder stroom en 200 met stroom! Verder ruime plaats met alle voorzieningen.
we kwamen s avonds laat in het donker aan. 1 nacht gebleven. bij het betalen van de €10,00 werd er door de eigenaresse zeer op aangedrongen om minimaal een doos van 6 flessen wijn ( €7,00 per stuk) aan te schaffen. dan hoefden we die € 10,00 niet te betalen. toen ik aangaf dat ik dat niet wilde werd ze geïrriteerd en vond dat een groot probleem. uiteindelijk dan maar 1 fles gekocht en de €10,00 voor de plaats betaald. geen leuke ervaring.
na een lange rit hier aangekomen. geen honden toegestaan. dus maar door gereden.
Begin juni hier een paar dagen gestaan. Prachtige camping met super sanitair en dat voor € 15. 2 minuten van het strand.
Heel leuke camperplaats! Toilet en douche heel eenvoudig en schoon. Vroeger werd hier aan staalbewerking gedaan, maar reeds lang geleden gesloten. Wel de oude smederij bezoeken, machines en gereedschappen nog van 100/150 jaar geleden.