@erwin1965

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

mooie plaats. vlak achter een plein. zeer goed geslapen.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

stonden hier 1 nacht. prima plaats aan de kerk. Stroom is er volgens mij niet.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

is een parking van de lidl. niet meer of minder.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

rustige parking van een wijnhandelaar. prima slaapplaats

zeer goede camping/camperplaats zeer groen. proper sanitair,wel douchen met munten maar dat vind ik prima daar volgens mijn mening de douches properder blijven. vriendelijke uitbaters. kortom voor Amsterdam en omstreken een zeer goede verblijfplaats

is maar een simple parking. geen voorzieningen aanwezig buiten een afvalemmer. sta nu alleen .13 oktober 2022

goede plaats om te overnachten. zeer rustig. wel geen verlichting . geen Bakker of winkel in de buurt.

Sitecode: 62054

Locatie is niet zo goed. Is geen verlichting aanwezig. Staan vlak aan de sporen. Geen lozing of electriciteit mogelijk.

Goede camping met acsi kaart is het 18 €. Is het zeker waard. Krijgen ook 2 jetons om te douchen dagelijks. Prachtig meertje. Zalig om in te zwemmen. Komen begin september nog eens terug. Ook een Carrefour supermarkt op 1km. Kan men doen langs het fietspad

Toffe plaats voor overnachting. Mooi uitzicht en rustig. Vanaf 20 uur gratis tot de ochtend.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede plaats wel voor kleine motorhomes. Ijssalon naast de CP alsook een pizzeria. Zeer rustig. Centrum is binnen loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede camperplaats maar waren wat laat en alle plaatsen bezet. konden aan het voetbalstadion nog net het laatste plekje innemen. Hier stonden ook verschillende MH. Prima plaats voor een overnachting richting het zuiden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer toffe plek. kort bij het centrum. 2dagen gestaan. Komen zeker nog eens terug