@erwinverkooijen
Prima camperplaats. Keurig aangelegd. Sani in de haven. Wij hadden wat moeite om ons loospunt vuil water goed boven het gat te positioneren vanwege de blokken links en rechts naast de loosput.
Met €20 fors aan de prijs voor een gewone parkeerplaats zonder voorzieningen. Wel een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan München. Olympiapark is prima vermaak.
Sitecode: 19766
Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Luxemburg Stad. Grote plaatsen. Leuke speeltuin. Gastvrouw is erg op de regeltjes. Indien je nog een nacht wil blijven, moet je dit voor 10u hebben aangemeld. Mooi nieuw sanitair gebouw. Fietsroute naar Luxemburg Stad loopt direct naast de camping. Stadspark met fitness toestellen direct achter de camping.
Sitecode: 20141
Super prijs/kwaliteit verhouding: €15,- voor camper met 5 personen en inclusief stroom / water / sani. Met de regen konden de kinderen zich uitstekend vermaken in de indoor speeltuin. Aanrader!
Perfecte locatie om Ribe te bezoeken. Maar overnachten is geen aanrader. Bij ons kwamen er tot laat nog hardrijdende jongeren aan met zeer luide muziek. Ze gingen alleen 'even' op de parkeerplaats staan om daarna weer weg te scheuren. Op de busplaatsen kwamen meerdere vrachtwagens staan. De een kwam laat aan. De ander vertrok weer vroeg.
Prima plek om een nacht te staan. Rustig.
Perfect sanitair. Leuke speelplaatsen voor de kinderen. Ruime plaatsen. Vlak bij Legoland. In de meivakantie niet druk. Zwemparadijs ligt naast de camping, maar is erg duur. Camping zelf ook niet goedkoop. Met twee volwassenen en drie kinderen €60 per nacht.
Zeer grote camping. Geen privacy. Veel seizoensplaatsen. Weinig uitnodigend. Faciliteiten prima. Camping ligt vlak naast het strand, waar je met de camper op kan rijden. Ideaal voor een dag aan het strand. In hoogseizoen als camping vol is, staat het heel erg krap en hutje mutje.
Weinig sfeervolle locatie. Voorzieningen wel oké. Lozen moet met een slang. Er is geen put waar je boven kan rijden. Aanmelden in de kiosk. Dan krijg je de toegangscode voor de douche. Tevens krijg je dan de gästekarte waarmee je gratis met de bus kan. Terrein is in terrassen. Onderste terras voor campers <7m. Bovenste terras voor campers > 7m. Toilet en douche netjes en schoon.
Geen gezellige locatie, maar de voorzieningen zijn uitstekend. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Ook verschillende leuke zwemgelegenheden in de buurt.
Locatie is de parkeerplaats voor de ingang. Geen sfeer. Faciliteiten van de camping goed. Wij vonden de locatie te duur voor wat je er voor krijgt.
Prima locatie voor op doorreis. Verder weinig sfeervolle plek.
Prima locatie om Legoland te bezoeken. Perfect gelegen bij het Waldbad. Ideaal bij warm weer. Wij hadden helaas op zaterdag- en zondagavond last van lawaai van outdoor concerten die tot na middernacht duurden.
Zeer mooi uitzicht. Mooie plek.
Sanizuil met jetons. Jetons alleen te krijgen bij bakker of slager in de straat. Deze zijn echter maar beperkt open, zeker in de winter. Leuke speeltuin voor kinderen.
Water was afgesloten in de winter. Sanitair is oud en lijkt niet echt onderhouden te worden. Geen douches. Ruimte voor 80 campers met op iedere plek aansluiting voor stroom. Prima plek!
Mix-Parking met achteraan gereserveerde plaatsen voor campers. Water in de winter afgesloten. Wij hebben hier rustig gestaan. Supermarkt en tankstation 100m verder