@essurolf
Niet helemaal ons ding. Mooi nieuw sanitair gebouw maar weinig toiletten en douches. De overige sanitairgebouwen zijn oud. Wel mooi aangelegd en schoon maar de plekken zijn erg krap. Je staat bovenop elkaar. Niet alleen naast elkaar maar ook tegenover elkaar. Er kan net een camper tussendoor. Wel vlakbij het strand. Bij de haven zijn leuke restaurants. Italiaans restaurant La Stiva is een aanrader.
Fantastische camping, mooi en schone sanitairgebouwen. Ruime plekken. Het is een vrij nieuwe camping dus de boompjes zijn nog vrij klein. Weinig schaduw. Toilet loos je op de plek en er is 1 kraantje om toilet te vullen en water te tanken. Extra slangetje is wel prettig. Prima te fietsen naar Benidorm en Altea. Kapper op de camping is een aanrader.
Makkelijke plek om Valencia te bezoeken. ook prima om s'avonds te fietsen. Sanitair kan wel een opknapbeurtje gebruiken en daar zijn ze mee bezig. Aardige dame en heer. De dame verzorgt de zwwrfkatten en is heel blij met voer voor ze :-).
Servicepunt is nog steeds afgesloten met ketting maar toilet kun je wel lozen.
Prima station op een parkeerplaats met picnic plekken. Let op service station zit rechts naast restaurant bij de vrachtwagens en voor de eletrische laadstations.
Prima camping met verharde betonnen camperplaatsen. genoeg sanitair. Prachtige fietstocht naar Mimizan plage, ong. 7 km. heuvelachtig dus elektrische fiets is prettig. Grote supermarkt op 3 km afstand.
Mooie plek vlakbij het meer. Als je niet te hoog bent (minder dan 2.20 m) kun je gratis parkeren echter niet overnachten. Kom wel op tijd want als de parkeerplaatsen voor de auto's vol zijn, dan parkeren ze hier. Servicestation en kaartverkoop 9 euro per 24 uur vlakbij de haven.
Mooie plek op fietsafstand van Maastricht. Lekker gegeten in het restaurant en goed ijs. Sanitair in orde echter te weinig afwasplekken.
Een mooie plek dichtbij Maastricht. we komen er een aantal jaar maar sanitair gaat achteruit. Qua aantal ook te weinig.
Perfecte plek, ook om langer te staan. Sanitair is schoon en water warm. Bij de uitgang is het servicestation.
Hele bijzondere plek. Prachtig uitzicht. In het dorpje is niets te beleven.
Sitecode: 2058
Perfecte plek om ook meerdere dagen te staan. Schoon sanitair. Ruime plekken. We wilden met fiets en trein naar Lyon maar fiets kun je niet veilig stallen op het station. Er is een busverbinding maar rijdt niet frequent.
Nette camping. Vrij vlakke plaatsen. wij werden op plek 45 gezet. stenen ondergrond. Gelijk vooraan bij de camping tegenover het zwembad, speeltuin, sanitairgebouw kortom erg levendig. andere plekken hebben gras.