@eugen
- 2010
Geweldige parkeerplaats, VE beschikbaar zonder elektriciteit. Was nooit vol. Stad en U op loopafstand. Aanbevolen!
Zoals beschreven, prima CP. Vriendelijk, goed en goedkoop. Douches en toiletten (neem papier mee) waren zeer goed.
geen camping beschikbaar!!
geen parkeerplaats meer!! ook geen camping naast de deur!!! Haal het er alsjeblieft uit!!
alles geweldig zoals al beschreven.
plaatsen 6, en een beetje smal,
Geen elektriciteit, toiletten alleen open in het weekend, bouwplaatsen
Een grote parkeerplaats niets anders! Geen V / E !! Rostock heeft nergens V / E
Bouwplaats, heel erg luid, zonder V / E
Cassettes en grijs water verwijdering zijn er! En anders.
Is er niet meer !!
Goed ontworpen plek, winkelen / Lidl / tegenover. Altmarkt, Centrum op fietspad gemakkelijk bereikbaar. Het Spreewald-kasteel nodigt u uit voor een fietstocht omdat er een super ontwikkeld komkommerfietspad beschikbaar is.
Geweldige plek. V / E goed. Water ook gratis. Oprit erg schuin Let op !!
Aangekomen om 19u. Barrière was gesloten. Alles vol zei de boer. We gingen staan voor de poort en bleven een nacht staan. Rustig, goed geslapen, vroeg in de ochtend voortgezet.
Aangekomen om 6 uur, was alles vol. Al het andere goed. Moeten we doorgaan.
Super parkeerplaats. Elektriciteit, V / E echt alles gratis. Geasfalteerd gebied. Sterk aanbevolen.
Gewoon een geweldige vrije plek. Verwijdering Water, WC Gratis maar geen elektriciteit. In het dorp Lieske leuke Dorfimbis. Uitzicht op het meer, geweldige fietspaden rond de aangrenzende meren.
Gewoon geweldige plek met V / E-elektriciteit, douche, direct aan het fietspad langs de Elbe, niet ver van Dresden en Meissen. Rustige, mooie ruime percelen. Rijd door de dealer rijden en trek aan de kastkaart. Tv-ontvangst is bijna overal.
Niet ver van de snelweg, rustig, direct aan het water, goede keuken. Lege cassette mogelijk. We sliepen heel goed
Rustig, veel ruimte, geen V / E, zelfs geen vuilnis
Geweldige plek. Rustige, goede fietspaden. Zeer goede saniplant. De badkamer wordt ook aanbevolen voor kinderen. Prijsprestatie 1a
Rustig prachtige plek nog geen V / E (slechte), terwijl 7, - € / nacht. Huidige via automatische mogelijk.
Zeer goed. Overnachting wordt aanbevolen. V + E beschikbaar. Veel ruimte.
Niet aanbevolen !!! Zeer zeer smalle oprit. Doodlopende weg.
Luid, veel lawaai van de straat. Geen V / E. Het is geen camperplaats, het is een parkeerplaats.