@euramobilhh

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Geweldige plek, vriendelijke eigenaren, fantastisch uitzicht op zee, goede prijzen voor gepensioneerden. zelfs overwegen om in de winter te komen. Sani geweldig nieuw, pizza heerlijk, we kunnen alleen maar aanbevelen

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Absoluut een topplek, alles aanwezig, supervriendelijke eigenaren. alles schoon en prima. Dichtbij het strand. Prijs is afhankelijk van het seizoen, maar het is oké

sp zoals het hoort, heel rustig, winkels dichtbij. Elektriciteit betaald (1 euro/2 kWh). kom graag terug, prachtige vakwerkhuizen. Afvoer op ongeveer 200 m bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie (alles inclusief water, bedankt daarvoor) erg aardige mensen

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie rustige SP, dankzij Wickede. Jammer dat het zwembad nog niet open is. Helaas is de biertuin hier op dinsdag gesloten. zal zeker nog eens langskomen

Leuke plek, ongeveer 1000 m van het kasteel, schaduwrijke/zonnige plaatsen, wasplaats bovenaan, warme douche. Wij adviseren sluit op 25 september 2023

mooie plek met VE en water van de boer, ideaal voor doorreis

leuke plek om het klimaathuis en de stad te verkennen. aardige tuinman erg vriendelijk, zal zeker terugkomen?

leuke plek met hele aardige operators die er altijd graag heen gaan. is prachtig gelegen aan een kleine visvijver