@euramoca
2020
Hallo, helaas ligt het strand op ongeveer 900 meter afstand en is de Mar Menor zwaar vervuild. Na de openingsprijzen heb je hier veel gekregen, elektriciteit meerprijs 6 Amp. Was eerder inbegrepen, maar je kunt de massa campers eraf halen. Hier sta je zonder schaduw, winderig en geïrriteerd door vliegtuigen. Bij het winkelen (mercadona) met de fiets word je gestolen, 's nachts stappen mensen over het hek van de parkeerplaats binnen om van de campers te stelen. Als dit vakantie of kamperen is, vermijd deze plek dan.
Hallo, het is niet mogelijk om een parkeerplaats onder stroomkabels te laten lopen. Als er nog steeds zeer hoge stromen over het plein zijn, is de elektrische straling erg hoog. Ik zou niet naar deze plaatsen gaan. Groeten HEB
100 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

35 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

49 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

79 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

De plaats is een beetje uit de weg, maar rustig. Je hebt een fiets nodig om te winkelen en naar het strand te gaan omdat de afstanden wat langer zijn. De stoelen hebben verschillende afmetingen, satellietontvangst moet op alle stoelen mogelijk zijn. Tijdens ons bezoek waren de sanitaire voorzieningen schoon, er is ook een klein binnenzwembad.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Hallo, want het aanbod en aanbod van de plaats is goed, is direct de N 340 en de stad ligt op loopafstand. De N 340 maakt het erg luid en niet geschikt voor een overnachting. U kunt de plaats innemen om te winkelen of voor fietstochten. In het seizoen staat de plaats geparkeerd met auto's.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Hallo, het linker gedeelte van het plein is bezet door overspanning Dauercampern, in het weekend kan het wat luider zijn. De plaatsen zijn een beetje ruw en in verschillende maten, maar je hebt ruimte keuze. Wedges zijn verplicht, kortingen worden verleend voor langdurig verblijf. Het grote fijne zandstrand ligt op 300 meter, om te winkelen is het ongeveer 1,5 km (Mercadona + Lidl). Met de trein is het overdag een beetje luidruchtig, 's nachts rustig.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Hallo, de parkeerplaats werd weinig bezocht, alleen de toegangsweg stond geparkeerd met veel auto's. De plaats is erg rustig en ligt aan de rivier Ill. Ent en levering is niet beschikbaar, alleen vuilnisbakken zijn op het plein. De (Stell) plaats ligt direct aan een fietspad, een goed visrestaurant is vlakbij.