• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@evz

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Fantastische camping dicht bij de stad! We hadden fietsen mee en het was perfect om door de tunnel of de boten te varen! Geweldige stad met ongelooflijk veel restaurants en bars! De receptie was ontzettend vriendelijk!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Geen reserveringen voor het eerste weekend van augustus, maar er was wel plek. Het is een rommelige indeling en kleine plaatsen. Veel honden! De toiletten en douches zijn aan een opknapbeurt toe en niet altijd even schoon. MAAR, dit ligt direct aan een prachtig strand (daarom geef ik het 4 sterren), op 30 minuten lopen van het bruisende stadje. 2 ligbedden en een parasol kostten na 13:00 uur €15. Apart strandgedeelte voor hondenbezitters! 😂 Het eten in het restaurant was goed. La Vela beachclub was goed. 3 nachten €190 (2 personen)

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

We stopten hier toen het nog een beetje licht was. Een supervriendelijke man begroette ons en we hadden de allerlaatste plek. Toiletten en douches waren erg netjes en schoon! Ik vind het geweldig dat hij 50 zonnepanelen heeft om het water te verwarmen! 's Ochtends was bijna iedereen weg, behalve de seizoensgasten. Geweldige plek!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

dit is gesloten voor campers MAAR ernaast is een grote parkeerplaats voor bussen en campers. 24 uur €25,50

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Geweldige camperplek aan de rivier. Super georganiseerd en schoon. Toiletten en douches zijn schoon. Geweldige restaurants!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Grote parkeerplaats, maar met resten van paardenpoep. Elektriciteit aanwezig, maar die viel 's ochtends uit. 15 minuten lopen naar restaurants. De spoelfunctie van het chemisch toilet werkt niet. Ik weet niet zeker of er drinkwater beschikbaar is. Het heeft ons geholpen voor 1 nacht en € 11.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wat een geweldige camping! Een beetje oubollig met een westernthema, maar al met al een fantastische plek. Onze plek was St. Elmo met een mooi uitzicht op de vijvers. De receptie was vriendelijk, we hadden een half uur van tevoren gebeld om te vragen of er nog plek was en dat was er! We hebben het restaurant niet bezocht. 1 nachtje voor €30 voor 2. We komen zeker terug!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Geweldige camping! Vriendelijke mensen, de plaatsen waren ruim genoeg, de pizza's waren oké, de faciliteiten waren uitstekend, de manoeuvreerruimte was super, er waren twee toiletten om het chemische toilet te lozen, grijs water net buiten de camping op een handige plek om in en uit te gaan. Prachtige vijver/meer en strand voor waterpret! Jammer dat er blauwalg was. We komen hier zeker terug!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Geweldig kamperen aan de rivier. De klachten dat lange campers niet passen, kloppen niet. Wij hebben een camper van 7,2 meter en die past prima. Ben je langer, dan haal je de stok er gewoon uit of steek je hem iets uit. Het is hier superrelaxed! Vriendelijke bediening in het restaurant!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Zeer mooie camping met ruime plaatsen! Vriendelijke ontvangst. Gebeld om te vragen of er plek was en we konden er zo inrijden!

Sitecode: 22005

Geen reservering toen we belden om te vragen of er plek was voor onze camper! Geen probleem, en dat voor 1 nacht! Ze waren vriendelijk en behulpzaam! Een erg fijne, rustige camping met ruime plaatsen! Het zwembad zag er geweldig uit, maar daar hadden we geen tijd voor! Er was een georganiseerde recyclingzone.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Vreselijke plek vanwege de lokale losers die er op donderdagavond om 13.30 uur rondhangen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima camper plaats. 12 plekken met stroom en 36 plekken in totaal. toilet lozen is bij de sport gebouwen ver lopen. eerste camper is de owner/baas.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Last minute beslissing naar St Tropez zonder reservering, wat doe je? Waag een kans op deze leuke camping! Ok, geen zwembad, broodjesservice of winkel. Maar met onze elektrische fietsen is het strand 10 minuten, Spar 5 minuten, St Tropez 30 minuten fietsen. De wc was eenvoudig maar schoon. Geen zitplaats op toiletten en geen TP. De eigenaar sprak alleen Frans en ze was verrukkelijk. De plaatsen waren groot met schaduwrijke bomen en midden in een wijngaard! € 120 2 nachten 4 personen

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer rustige camping, hoogseizoen en nog geen 1/4 vol. Het restaurant is uitstekend, maar pas op, de porties zijn van Amerikaans formaat! Onze camperplek was 74 en helemaal vlak! Geen gebruik gemaakt van het zwembad, maar zag er schattig uit! Receptie- en restaurantpersoneel erg vriendelijk!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Peter is een aardige vent die ons verwelkomt in zijn weelderige groene tuin met bloeiende bomen. Maar deze faciliteit werd niet bijgehouden. De beschikbare badkamer met toilet en douche had geen slot. Er was geen plek om grijs water te lozen. Elektriciteit was beschikbaar, maar wees gewaarschuwd*** die van ons was niet geaard!!! Zwembad was groen en de omgeving was niet uitnodigend. Drie honden, waarvan 1 vriendelijk rondlopen, maar 2 anderen leken ongelooflijk jaloers en blaften constant.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

geweldige camping met een "hippie-achtig" gevoel. schoon, georganiseerd en vriendelijk. een hoog niveau voor Roemenie dankzij Nederlandse eigenaar!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fantastisch! gedetailleerde rondleiding door de wijnmakerij van de eigenaar Henry. een biologische boerderij met bijen, druivenranken en honderden jaren oude olijfbomen. wijn en olijfolie zijn heerlijk bij een heerlijk diner bereid door Henry en zijn moeder. wij waren de enigen zo super stil en geweldig uitzicht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we kwamen hier omdat een andere camping gesloten was wegens renovatie! wat een leuke verrassing! zeer georganiseerde, schone vriendelijke camping. groot zwembad en ook een groot kinderbad. genoeg bedden. restaurant had lekker eten! winkel had zeer beperkte keuzes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Tip: neem je eigen toiletpapier mee naar toilet! Gezichtsmasker op de boot naar Venetië (dat is 5 minuten lopen) € 10 Geen elektra plaatsen meer bleek ja elektra te zijn! damestoilet om middernacht was angstaanjagend walgelijk. geen vuilnisvaten dus luiers en maandverband op de grond gedumpt. nergens dweil of wisser om de modderige vloer op te ruimen. 's morgens om 8:30 nog smerig maar om 13:00 schoon. € 18 niet slecht voor een dagtocht naar Venetië.