@ewczak
- 2025
Sitecode: 20481
Het is een perfecte plek in oktober, want je krijgt alle beste voorzieningen voor een zeer goede prijs: 43 euro voor een camper voor twee personen en een hond. De camping heeft alles wat je nodig hebt, wat het een 5-sterrenresort maakt, en de locatie is geweldig. Er zijn een paar kinderen en tieners voor oktober, maar dat is prima.
Een goed onderhouden camping met directe toegang tot het meer, een bar op het terrein, schone en nieuwe toiletten, warm water, toiletpapier en zeep zijn allemaal aanwezig. De plaatsen zijn niet gescheiden, maar er is voldoende ruimte en schaduw. Je kunt naar het stadje fietsen of lopen, en er zijn eetgelegenheden en heerlijke wijntjes. Over het algemeen is alles sfeervol en positief. De prijs voor een camper (2 personen, hond en elektriciteit) is 36 euro - oké 👍
Camping aan de rivier, nieuw en goed georganiseerd. Schoon sanitair, afwasmiddel, waterkokers, servies, inductiekookplaat, wasmachine en droger aanwezig. Ruime en goed gescheiden plaatsen. Prijs 155 per dag voor een camper, 2 personen en een hond. Zeer vriendelijke service. Achter het hek is een supermarkt van Żabka, op 10 minuten lopen van het centrum. Een aanrader 👍