@ezione
- 2005
Er zijn ongeveer 8 staanplaatsen, allemaal met elektriciteit, en een bowlingbaan vlakbij. Het kost 4 euro, of 7 euro inclusief elektriciteit. Je kunt er fietsen of lopen. Echt een leuke plek.
Het is een gemeentelijke parkeerplaats, waar verschillende kampeerders tafels en stoelen hebben neergezet tussen de groene bloembedden. Vervolgens klagen we over het gebrek aan parkeerplaatsen. We zouden eerst moeten leren beleefd te zijn.
UITSTEKENDE PLEK, ZEER RUSTIG, ELEKTRICITEIT KOST 1 EURO, HET LIGT DICHTBIJ HET STADSCENTRUM, ER IS EEN WATERKRAAN. ER ZIJN 5 PARKEERPLAATSEN.
Een grote rustplaats, maar vol met vaste zwervers, tenzij ze een speciale vergunning hebben; anders zijn het echte bedelaars.
Een prachtige rustplaats en ook een dorpje, voor 8 euro, veel te doen, er is zelfs een klim te maken.
Een super rustige plek. We kwamen aan op 31 december om 19.00 uur. We zochten een rustige plek omdat we een hond hebben, op een paar knallen na, verder niets. De drie kampeerders in de buurt waren nergens te bekennen, ze hadden zich verschanst in hun Spaanse campers. Gelukkig nieuwjaar iedereen en moge de oorlogen eindigen.
Ik ben het eens met de vorige recensie van de kampeerder. Het dorp is erg mooi.
Er is volop ruimte en het is veilig, het stadje ligt dichtbij en is mooi. De kranen hebben geen slangaansluiting.
Er zijn tal van gratis parkeerplaatsen waar u zich volkomen veilig kunt voelen.
Het was er erg rustig, we hebben een wandeling gemaakt ondanks dat de borden niet goed geplaatst waren. Er is geen water in de buurt. Het dorp ligt op 3 km afstand.
Fijne rustplaats en prachtig landschap. Uitstekend, dank u wel.
Deze rustplaats kost 5 euro van 8.00 tot 20.00 uur en is gratis van 20.00 tot 8.00 uur. Vanaf medio augustus 2025 is er echter een verplichte belasting van 5 euro ingevoerd voor kampeerders die bij aankomst in de stad hun auto op de camping moeten uitladen. Dit is ronduit absurd.
De plek is erg mooi en rustig, er is water en afvoer. Helaas zijn er kampeerders die glazen flessen achterlaten, zelfs als de container vol is. Het is echt onbeschaafd.
We kwamen aan en een camper nam twee plaatsen in beslag. Ik vroeg of ik hem mocht verplaatsen, maar ze wilden hem niet verplaatsen. Gelukkig was er een parkeerplaats in de buurt, dus sliepen we daar. Sommige Camorristi zijn echt onwetend. Het is er lekker rustig.
Dichtbij de zee, maar ook aan de weg. Prima voor één nacht.
Het is een leuke plek, een beetje klein, maar prima voor 4 kampeerders. De bewoners komen 's ochtends met de auto om te gaan zwemmen.
Het is een parkeerplaats vlakbij de prachtige kerk. Er is een toilet en je kunt er wandelen.
Dit is een zeer aangename en rustige plek, dicht bij de rivier en de houten brug die gerenoveerd wordt.
Echt een geweldige plek, we waren alleen maar toch rustig vlakbij de jachthaven.
Prachtige plek aan de rivier.
De locatie is mooi, vlakbij het meer, maar ook dicht bij de weg. Ik had een gesprek met een Zweeds stel omdat ze 4 meter afstand van de camper wilden houden. Ik denk dat ze zich soms wel een beetje naar binnen wurmen, gewoon om gastvrij te zijn. Ik moest verhuizen.
We kwamen aan en er stond een camper, er zijn betere plekken, voor één nacht is het prima.
Mooie plek vlak bij zee met strand. Maar er is geen zwembad. €10 per dag. Er is water en een toilet.
Heel mooi
Prachtige plek vlak bij het meer.
Sitecode: 101931
Het is een geweldige plek voor een nacht en het is er rustig; het is een restaurant voor kampeerders. Water is alleen bij het restaurant te vinden. Er zijn geen wandelpaden of fietspaden vanaf hier.
Wij dromen van zulke plekken in Italië. Het is een werkelijk prachtige plek vlak bij zee, en je kunt er zelfs wandelen.
Echt geweldig voor één nachtje.
De parkeerplaats van het sportcentrum is een prima plek om te overnachten, het is er erg rustig.
Prachtige plek voor één nacht, dorp op 1 km afstand.
Geweldige plek vlak bij het stadscentrum met 2 bars en een restaurant. Momenteel zijn ze bezig het campergebied uit te breiden. De werkzaamheden zullen in augustus eindigen, zeggen ze.
De kosten bedragen 18 euro, douchen kost 1 euro voor anderhalve minuut. Stel je voor dat er beter is, maar ook slechter.
Zeer rustig en dicht bij de zeer mooie stad
Wat ons stoort is dat enkele hele grote campers zich op de parkeergarages van 10 parkeerplaatsen plaatsen, verder is het erg rustig vlakbij de stad.
Sitecode: 19458
De rustruimte is prachtig en alles is aanwezig, maar het ligt wel wat ver van het prachtige middeleeuwse stadje.
De plaats is eerlijk gezegd een beetje ongelukkig, ze bieden natuurlijk een gebied waar in andere landen niets is, dus het is goed voor een nacht. Maar het land is erg mooi.
Sitecode: 20013
Normale parkeergelegenheid voor iedereen, maar zeer grote, nabijgelegen en zeer mooie stad.
Helaas was de rustruimte vol en het is allemaal gratis, erg leuk. Het nabijgelegen stadje is prachtig.
De rustruimte beschikt over 8 plaatsen met laden en lossen en gratis elektriciteit. De stad is, ook al werd ze getroffen door een aardbeving, erg mooi.
De parkeerplaats beschikt over 9 parkeerplaatsen met laden en lossen en elektriciteit kost één euro per 4 uur. één nacht is prima. De benedenstad is niet de moeite waard, maar het gedeelte bovenaan is prachtig.
Toen we aankwamen was het vol, maar er was een parkeerplaats in de buurt, de parkeerplaats is erg mooi en de nabijgelegen stad is prachtig.
De site heeft een vergoeding van 5 euro en er is geen laden en lossen. het is goed om het UNESCO-erfgoeddorp te bezoeken.
De plaats is mooi met veel ruimte, ze konden het water gratis geven, de badkamers zijn vies.
op enkele plaatsen is de weg bergopwaarts, er is geen drinkwater. de stad is vlakbij. Nog steeds prima voor één nacht.
de prijs is 10 euro + 85 per persoon. rustige plek met elektriciteit, laden en lossen. nabijgelegen stadje.
rustige plek vlak bij het meer betaal je 10 euro per nacht, overdag begrijp je er niets van.
Een heel mooie plek, heel rustig in het kleine stadje, er is een bar, een supermarkt, er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen voor elektriciteit, er zijn veel badkamers en douches.
Er is geen stroom
Voor één nacht is het prima, met 13 euro is er water, afvoer, elektriciteit, wifi het enige dat er niet is, is de grijswaterafvoer. het centrum ligt op een steenworp afstand, heel klein. bedankt, graag gedaan
Mooie plek vlakbij het centrum, toilet vlakbij, drinkwater, 10 camperplaatsen, je betaalt voor de camper en de mensen heel leuk en schattig.
De ligging is niet exact maar je kunt toch aankomen, de plek is lekker rustig, er is elektriciteit bij de Camper en je bent gescheiden door hagen. lossen en laden en toilet legen. als u na 17.00 uur arriveert en vóór 10.00 uur vertrekt, betaalt u 14.00 uur of 20.00 uur.
De plek is prachtig, het ligt 4 km buiten het centrum. Wij betaalden 22,50 euro met stroom, water betaal je en dat is niet gratis. En toen kwamen we om 8 uur 's avonds aan en om 11 uur ontdekten we dat we moesten vertrekken omdat hij gasten had
rustige plek, betaalde douches, betaalde elektriciteit, wifi werkt niet.
Leuke en vriendelijke beheerder, zeer mooie rustruimte. het kost 20 euro met stroom.
Goede ligging, rustig parkeren, vlakbij het mooie typische dorp en toren, te doen. geen service.
Goedemorgen het is een picknickplaats waar je heerlijk kunt wandelen. we verbleven een nacht, alles was stil. er is geen water.
de route leidt naar een betaald parkeren van 8 tot 20 . de camping ligt vlakbij en is tegen betaling.
zeer rustige plek. het centrum ligt op 4 km afstand.
Sitecode: 19226
vrij rustige plaats, lossen en laden. In het centrum.
Geweldige plek kost echter 12 euro
een goede plek om te slapen en rond te lopen in het dorp en naar een restaurant te gaan. waterkraan en afvoer
er is geen poort. het is een vrij plein. er wordt niet geladen of gelost.. vlakbij het centrum vrij rustig.
zeer rustige plek, we verbleven een nacht, er zijn 3 stopcontacten voor stroom en laden en lossen.
de plaats is betaald en kost 7 euro per dag, maar ze nemen niet altijd op omdat er een slagboom bij de ingang staat.
Mooie rustige plek in het centrum niet ver weg, de elektriciteit was allemaal druk, lossen en laden gratis. goede halte.
Sitecode: 71953
Slapen is niet toegestaan, en de parkeerplaats is klein.
we hebben een nacht geslapen en ze hebben ons niets verteld, er is geen verbod, er is een parkeerbord. aan het einde van de haven hebben 4 campers geslapen.
zeer mooie rustige plek, er is een bar op 2 km afstand, watertappunt en box voor een aanbieding.
rustige maar zeer mooie plaats, wij waren alleen dicht bij het centrum.
Mooie plek, met een schone vijver, gebadderd, vlakbij het dorp en ook laden en lossen.
Een paar stappen en je bent in het centrum, zeer comfortabel en stil.
het is een normale parkeerplaats, pas op voor campers. onder het kasteel nabij het centrum.
het is een parkeerplaats maar rustig en er is een kraan vlakbij. schattig land
het is geen rustplaats maar een parkeerplaats bij het dorp, dat ook groot is, geen dorp van geiten en schapen.
goede plek voor ons om door te gaan. het zou gesloten zijn, maar als je er dichtbij woont, kun je binnen, 10 euro uitgegeven. elektriciteit en water.
de plaats is rustig nabij het dorp, grote filetwateraansluiting, mogelijke afvoer. voorbijgaande nacht.
mooie zeer rustige plek vlakbij het dorp 6 plaatsen plus parking
Sitecode: 2094
naar mijn smaak is het te rommelig, dicht bij het strand en 's nachts wordt er tot 6 uur ravemuziek gespeeld. het uitzicht is echter prachtig.
werkelijk een fantastische plek, met een prachtig sprookjesachtig dorp.
We zagen de waterkraan niet of zelfs niet aftappen.
Het is handig omdat het in Ligurië de enige gratis plek bij de zee is. Het probleem is dat je zelfs 15 dagen kunt blijven, zoals velen doen en in augustus is het moeilijk om een plek te vinden.
Leuke plek in de buurt van de zee en het land. Er zijn drie camperplaatsen maar ook andere gemengde parkeerplaatsen.
Het is een leuke plek, waar de straat een parkeerplaats is en het chemisch toilet, de trap leidt naar het strand.
Gewoon een mooie rustige plek. Er zijn twee chemische toiletten en een kraan met drinkwater.
Fantastische plek. Voor degenen die met de camper reizen, is een plek als deze voor een dag tegen nominale waarde. Dichtbij het dorp.
Gewoon een mooie rustige plek en in de buurt is een pub voor een biertje
Geweldige gratis parkeergelegenheid, zelfs voor de nacht in de ochtend kunt u een wandeling rond de zee maken
Vandaag 23/04/19 is gesloten en de afvoer van het water is gelost.
Zeer rustige plaats
Het is een enorm rustig plein
Rustig en dicht bij het dorp. Met water en afvoer en gratis. Leuk land
mooie plek kost 10 euro met elektriciteit en een toegang tot het zwembad in de buurt van het gebied
Het is een vierkant met halve plaatsen op grind en asfalt op de weg in de buurt van de zee en handig neemt alleen munten inclusief elektriciteit.
Nabij het centrum en comfortabel, maar we hadden geen problemen met de betaling met de kaart, omdat de betaling was met een creditcard of met munten moesten we de munten op te halen, zo niet 'we niet uit .Aan het einde betaalde 20 euro aan in plaats van 10 €. Het is comfortabel, maar met het management problemen.