@fabnic
- Weinsberg Pepper
- 2023
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Alles was schoon en netjes. Het zwembad was prachtig, zeer geschikt voor kinderen en gezinnen. De douches zouden beter gereguleerd kunnen worden. De temperatuur schommelde nogal.
Leuke, kleine camping direct aan de Rijn. Zeer aardige operators. Gezellige biertuin met een klein strandje. Er is Aldi aan de B9; Lidl; REWE en andere markten. Wat wil je nog meer! Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Bedankt.
Prachtig gelegen, overzichtelijke plek. Direct aan het Illerfietspad en treinstation. Treinkaartje inbegrepen in de Mobilpass bijv. Bijv. naar Oberstdorf en Kempten. De plaatsen zijn ruim. Wij komen zeker terug.
Leuke kleine camping met zwembad en klein restaurant. Zeer aardige operationele familie. Het juiste om op af te komen. Ideaal gelegen als tussenstop op weg naar het zuiden of noorden. Er zijn hier dieren en veel natuur. Wij vonden het leuk.
Kleine eenvoudige plaats. Elektriciteit en water, evenals afvoer, zijn aanwezig. Directe toegang tot het strand. Zeer aardige verhuurder. Goede prijs. 14,00 euro inclusief elektriciteit.
Plaats is schoon en duidelijk. Er is een zwembad, schone douches. Eigenlijk geschikt voor overnachtingen. Prijs een beetje vreemd. Toeslag voor één nacht Toeslag voor de eerste rij Elektriciteit 4Kw 4 euro daarna 0,50 per kw. Plaats is schoon. terugkomen????
Leuke plek met grote percelen. Helaas veel stof. Goed sanitair, schoon ondanks veel mensen. Zeer mooi groot zwembad. 37 euro plus elektriciteit vast tarief 14,00 euro. Dat schokte ons. Directe toegang tot het strand. Aanbevolen behalve de elektriciteit.
Zeer mooie plek met een zwembad. Aardige behulpzame gastheer. Voor weinig geld kun je een auto huren en Cartagena verkennen. Wij vonden het erg leuk en willen graag terugkomen.
Mooie ruime ruimte, schoon zwembad, zeer aardige en behulpzame gastheren. Goedkope huurauto om Cartagena te verkennen. Altijd een vers getapt biertje. Goed restaurant. Zou graag terugkomen.