@fahrendes-Volk
Je kunt komen en gaan wanneer je wilt, wat belangrijk is als je 's nachts van de veerboot komt. We hadden de € 8 entree ook graag betaald. Misschien kan iemand met Franse kennis een PayPal-account voor het personeel aanmaken. 😉
Sitecode: 41931
De schoonste toiletten die ik ooit heb gezien. Wat voor sommigen misschien belangrijk is, is dat er een föhn in de kerk aanwezig is :-) De ruime keuze aan pubs in de stad is gemakkelijk te voet bereikbaar. Geen in- of uitgang na 22.00 uur en vertrek vóór 12.00 uur.
Dankzij jou heb ik deze camping met een adembenemend uitzicht gevonden. Waarom zou ik 5 sterren boeken als ik 1000 sterren aan de hemel kan hebben?
Zeer rustige locatie, ergens in the middle of nowhere. De eigenaar is altijd aanwezig en er is geen afgesloten poort, dus je kunt spontaan aankomen. (Ik heb elders heel andere ervaringen gehad.) De eigenaar spreekt Zwitsers-Duits, dus als je niet zo vloeiend Engels spreekt, kun je ook in het Duits of Frans communiceren. De kleine sanitaire voorzieningen worden volgend jaar uitgebreid.
De eigenaar is zeer bezorgd over het welzijn van zijn gasten en maakt veel mogelijk - en hij spreekt Duits! Toegang is op elk moment mogelijk via het individuele telefoonnummer van de poort. Eigen toilet en douche.
Helaas geen tenten meer, alleen caravanparkeerplaatsen :-(
mooie, rustige camping, niet te groot en niet te klein. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen, maar u moet voldoende lange kabels hebben, aangezien de distributiekolommen slechts om de 3-4 percelen zijn. Waarschuwing, geen drinkwater in het sanitairgebouw! Op ca. 3 km afstand, in het dichtstbijzijnde stadje Sovicille, een aanbevolen, drukbezocht restaurant met buitenterras.
Pittoreske ligging in de olijfgaard, met uitzicht over het Gardameer. Zeer aardige jonge operators, ze spreken Duits en Engels. Broodjesservice mogelijk. Eten in de Olivio (familierestaurant) is erg lekker. Sanitaire voorzieningen zijn tijdens de piekuren iets te weinig, maar over het algemeen is er nog steeds een plek om te ontspannen en je goed te voelen.