@falcodean
Geweldige locatie, helemaal rustig, veel vlakke ruimtes (je bent vrij om rond te rijden), vriendelijke receptie/eigenaardame - wees zelf vriendelijk ...), faciliteiten een beetje gedateerd en beperkt maar schoon, geweldige plek om tot rust te komen.
wat een prachtige plek - super rustig (behalve de vogels), geweldig uitzicht op het rustige landelijke kustgebied, veel ruimte, gratis open haard, vissen, zwemontspanning, ook erg aardige eigenaren. Er is een hotel/restaurant op het eiland (restaurant geopend van juni tot september - beter controleren), evenals een kleine supermarkt/supermarkt. geen toilet of douche, maar vers water en een slang op het enorme dek. we waren half juni vrijwel alleen.
zicht alleen goed als je vroeg instapt, anders krijg je mo-view en geen elektriciteit in de buurt van de commerciële haven met de hele nacht losgeluid. te dure toiletten, wifi nutteloos….
prachtige locatie, heel rustig, geweldig personeel bij de receptie, ruime plaatsen, mooi zwemmen, eind mei veel vrije kavels (doorrijden tot het einde om dicht bij zee te zijn), een echte aanrader
Uitstekende camping, rustig, directe toegang tot zee, supervriendelijke ontvangst, schone faciliteiten, geweldige omgeving, verse zeevruchten (zelf koken) op loopafstand, vissen, verbazingwekkend hoogwaterverschil. zeezicht boven hagen is uw zitplaats hoog of u kunt op het camperdak zitten. Plan B