@fam-Dam
- DAF Etarki Adam
- 1992
- Ander
- Liner
Heerlijke plek, heel weinig last van de bouwactiviteiten, eigenlijk helemaal niet. vanmorgen om 6.30 uur met de hond gewandeld langs de Rijn, hoorde alleen de vogeltjes fluiten en zag veel konijntjes. Top plek!
volledig geautomatiseerde CP. Bij entree nummerplaat herkenning en ook bij eruit rijden. eerst te dicht bij het hek gestaan bij uitrijden, dan werkt de camera niet. stukje naar achteren rijden wel. CP plaats is netjes en vrij nieuw. stadje met mooie kwik-mijn museum. De stierenvecht arena is hier nog functioneel. mooi gebouw maar het idee van stierenvechten …………

we staan hier op een grote zandvlakte tussen 35 franse campers en 4 duits. gezellig en rustig. geen verlichting. waar is hier de bakker met verse croissants?
prima plek. ruime plaatsen. wel wat scheef sanitair is vernieuwd en schoon. moet nog wel wat meer vernieuwd worden vriendelijk personeel met NKC card slechts 6,76 betaald voor 2 pers en hond. in stadje lekker menu v d dag gegeten.

Ruime plaatsen op asfalt met zeezicht. Niet meer gratis, kost nu 100 Kr. per nacht. Betalen bij vriendelijke receptie van de camping.

ruimte genoeg voor campers. Lekker rustig. verrassend mooie wandel routes die recent onderhouden zijn. Zeker de moeite waard

parkeerkosten via automaat 140kr voor 24 uur