@fam.-Schuurman
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Prachtige kleine camping met vriendelijke eigenaar, rondom in de bergen. Voldoende schoon sanitair, wasmachine, droger aanwezig. Gratis openbaar vervoer. Skiliften in de buurt, waar je eenmaal boven prachtige wandelingen kan maken. Fietspaden vanaf de camping. Zwembad en sauna voor de camping, je krijgt een kortingkaart. Wij hebben hier 5 dagen gestaan en komen zeker terug. Zeker 5 sterren waardering.
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een mooie plek om te overnachten, vriendelijk ontvangst, en dat voor 15 euro
mooie kleine camping aan de rivier. wat een gastvrijheid. we werden liefdevol ontvangen, mochten zelf een plekje uitzoeken. aardige eigenaren die vol passie over de camping, wandelmogelijkheden en fietsmogelijkheden vertelde. kano verhuur Inc transport. schoon sanitair. 420 kr per nacht inclusief stroom en douche.
Sitecode: 101966
0ntvangst door geweldige aardige eigenaren die hun bedrijf met passie runnen. Leuke camperplekken tussen de perenbomen, privé sanitair bij te boeken. fietsen en wandelen vanaf de camperplaats. De kers op de taart een overheerlijk ontbijt en borrelplank verkrijgbaar. Ga van te voren geen boodschappen doen, er is van alles te koop in de landwinkel op het erf.
geheel eens met voorgaande reviews. Ook wij hebben hier 1 nacht gestaan. Nu waren overigens wel de restaurants, terrasjes enz. open. Douchen bij/in het hotel á €5,-- pp. Water niet gevonden, toilet legen? Geen idee waar dit mogelijk is.
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

vandaag gesloten ivm overstroming
Wat een prachtige natuurcamping met zeer vriendelijke Nederlandse eigenaars, die je ontvangen met een glaasje cava. Wij zouden 2 nachtjes blijven en dat zijn er 4 geworden. Schoon en net sanitair. Prachtige wandel en fietsroutes, oud stadje op loopafstand. 5 sterren dik verdiend.
2023
We kwamen aan met de vraag of er nog plaats was . Jawel, plek genoeg, kosten €10,--. na te zijn geïnstalleerd zouden we betalen, was plotseling de prijs met 150 % omhoog gegaan. Na wat gesteggel uitgekomen op € 15,--. Stroom " slechts" € 8,--. Fijn dat we dat niet nodig zijn. Douchen idd € 1 - p/m. Dan kom je er achter hoe kort 1 minuut is. Denk niet hier nog ooit terug te komen.