@famcampnieuw
Als je zelfvoorzienend bent echt een top locatie voor een overnachting. En verschillende soorten zelfgemaakte jam te koop. Eigenaresse komt vanzelf langs bij de camper voor de betaling, anders even aanbellen bij het winkeltje naast de boerderij. Mooi om op t boerenbedrijf te kijken. Deze gastvrije vrouw praat geen Engels maar met handen en voeten kom je er. Geen voorzieningen maar voor 5 euro en een prachtig uitzicht kan je daar niks van zeggen!
Als je voor rust gaat is dit een prachtige plek! Leuk om Putten te bezoeken. Sanitair is top geregeld, erg netjes. Fijne overnachting gehad. Vriendelijk ontvangen.
Voor douchen 0,50 cent muntjes regelen. Daarvoor krijg je een mini straaltje van hooguit 4 minuten. Afwasplekken zijn erg beperkt dus neem je (wacht)tijd. Erg basic sanitair. 1 kraan voor iedereen om handen te wassen. Schoonmaak kan ook zeker veel beter. Bij de camperplek zelf geen water. Erg duur voor wat je krijgt (1 nacht, 2 volw en 2 kids plus late uitcheck) 66,20. Van Harlingen hebben we genoten!