@fameax
- 2019
prima plekje voor 1 nacht.
Voor een plekje in de stad parkeren, kan dit niet beter. Toilet wagen met douche , stroom,en plek. Hartje centrum op nog geen 2 km. Blijft een parking bemand en er vliegt een vliegtuig ✈️. En natuurlijk een super vriendelijk stel voor ontvangst.
Perfecte stop voor door reis. En leuke haven in de buurt met horeca.
Alle voorgaande reviews kloppen. super aardige mensen en top ontvangen. Heerlijke plek voor tussen stop.
Wat een rust en heerlijke groene plek. En dan de wandelingen langs het water amazing. Nu top sanitair niet heel veel maar superschoon. Hier moet je geweest zijn.
Wat een mooie locatie, alles net nieuw wauw top plekjes. stroom , water , geen sanitair. Zelfs wat leuke restaurantjes in de buurt. Perfect stop voor 1 nacht.
Uitzicht is waanzinnig. De rest laat te wensen over. De weg , het sanitair, de plek, prima maar houdt niet over.
Drukte bij de veer boot. vaart om 19 uur of 11 uur. slapen 😴 moet toch ergens. Supermarkt en hamburger kraam maken veel goed.
Geheime tip is top tip. Verborgen parel 🥰 faciliteiten tellen hier niet mee. En als 1e binnen op de dag hangt de lieve man de 🇳🇱 uit.
De locatie en ligging is geweldig, wij plek aan het strand Met Midnight ☀️. geen faciliteiten. Dit rit er heen 10 km hobbels zijn de moeite meer dan waard.
zeer mooie plek aan het water , rustig en zeer vriendelijk welkom. sanitair schoon 🧼 maar verouderd.
geweldige plek 👌
De weg er naar toe is geweldig,niet te bevatten hoe mooi. De eind locatie , na Strom laatste periode prima. De moet je gewoon afgevinkt hebben !!
lekkere plek bij de jachthaven,rust en ontzettend mooi uitzicht. facilitair was beperkt. relaxte stop.
verschrikkelijke , Santa 🤶, als er geen winter of kerst is. weg geeft ontzettend veel herrie. zou door rijden naar mooiere plek.
Top plek midden in de natuur. Geen buren en geen geluid en overlast, rust. super locatie zonder voorzieningen.
kleine cp midden in stads centrum. water en vuil water mogelijk. en inde buurt bröt & vino mooi combi 👌
perfecte locatie voor rust moment, aan het water.
camping heeft perfecte ligging, Zuiderzee , Hoorn, Volendam. mooie plekken ,vriendelijk ontvangen. Er zijn altijd verbeter punten.
Reims zo dicht in de stad parkeren en gratis!! Dan moet je het hektische van de stad voorlief nemen. Bij aankomst belletje en u ontvangt de code. Voor 1 nacht of dag voor ons meer dan genoeg 😉 .
Keurige plek zonder voorzieningen. en lekker rustig en wat horeca in de buurt.
prima locatie, schoon , rustig, genoeg tussen ruimtes. en de stad is te lopen 3.5 km , steps , fiets nog makkelijker. rustig en minder druk dan de andere locaties. zeer mooie stad.