@famelzinga
Sitecode: 42020
Prachtige ruime camping. Wij stonden op een plek met privé sanitair en wat een fijne ervaring! Ruime plek, vlakbij het recreatiemeer, genoeg voorzieningen en genoeg te doen voor de kids. Vriendelijke medewerkers en goede horeca. Aanrader!
Mooie camping voor een paar nachten. Iets te klein zwembad maar voor verkoeling voor de kids prima. Zoals wij gewend zijn van Huttopia pizza’s als diner keuze. aardig personeel die voor de gemiddelde fransoos een aardig woordje Engels kan! Fijne douches, wc’s redelijk. fijne uitval basis voor Chambord.
Aardige ontvangst en redelijke plek. kids vonden het zwembad fijn naar een lange dag rijden. Sanitair is van voor de oorlog. niemand wilde douchen en liever ook niet naar de wc. Leuk dat het aan een rivier ligt. Restaurant is ok. voor 1 nacht prima,maar blij dat wij op doorreis waren en het hierbij bleef.
sanitair erg vies… kampeer plekken weggedrukt achter in de hoek. Geen water ( moet je een trap voor omhoog naar sanitair) wel elektra. geen aanrader! zwembad mooi dat is ook het enige. massa is kassa wat betreft de verhuur. bomvol met stacaravans.
Parking voor de parken volgen en voor €40 sta je tot 10:00 uur de volgende dag geparkeerd. Prima plek om te staan & te overnachten als je een dag Disneyland hebt gehad. Grotendeels overdekt en maar een paar plaatsen waar er geen dak boven zit voor je zonnepanelen. Mogelijkheid om afval weg te gooien doormiddel van containers, wc’s op enige loopafstand waar iedereen gebruik van maakt, ook water te krijgen bij de kraan daar.