@familie-timmermans

Ja

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

rumoerige camping door de grote honden die hier op de vaste plaatsen aan de ketting hangen gelukkig stonden wij aan de zijkant op een camperplaats toiletten en douches een een koud water en weinig schoonmaak schoonmakers zaten op hun telefoon bij het gebouw geen vriendelijke receptie zaterdagavond tot twaalf uur herrie van disco en dronken mensen de oever van de Ourthe staat vol met kleine tentjes duscwater isook niet echt toegankelijk

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

in het begin bij aankomst dachten we wat een massale camperplek maar de voorzieningen zijn perfect wat gedateerd maar schoon een goede overwinteraars CP

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

wel wat verouderd sanitair en schoon op zijn frans maar vriendelijke eigenaar en rustige plaats prima doortrek camper plek

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

drie kwartier gewacht met in en uitchecken omdat er storing was bij de slagboom moeilijk contact met helpdesk echter wel na contact vriendelijk behandeld en rustig uitgelegd wat we moesten doen verder geen nadelen dicht bij strand al was daar nog niets echt openstoten wij er waren

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

wel wat rommelig maar ideaal gelegen naast de snelweg. geen last van geluid in die mate dat je niet zou kunnen slapen. vriendelijk ontvangst en geweldig mooi stadje op loop afstand

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

mooi uitzicht zeer vriendelijk ontvangst en mooie schone douches. Louis is een goede gastheer. een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De huisjes op het park zijn mooi, tuinen netjes bijgehouden en het gras heeft golfbaan kwaliteiten. Daarmee houd het op. opmerkingen van vorig jaar is niets mee gedaan. Douches te heet en te weinig water. Toiletten gedeeltelijk kapot en het deksel staat ernaast. Verder helemaal niet vriendelijk en veel te duur voor hetgeen je ontvangt. Geen aanrader maar helaas de enige in de buurt voor een makkelijk bezoek aan Glasgow. werk aan de winkel aldaar

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

fijne plek maar prijs is duurder dan vermeld staat nu 31 euro zonder toeristenbelasting en hond en administratie kosten

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fijne camperplek alleen opletten dat je niet de smalle toegangsweg pakt op de site staat verdere informatie. Ontbijtservice en diner tegen betaling. Sanitair is heel netjes en erg schoon

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie rustige camping met goede voorzieningen. Restaurant binnen 2 minuten waar hè ook pizza s kunt afhalen. Eigenaren zeer vriendelijk. Ideaal voor 5 terre die ook vanaf de camping met de motor goed te bereiken via kustweg. Met ANWB card 18,50 in mei

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geen vriendelijk ontvangst van de eigenaar. Ik vond de camping een opslagplaats met weinig faciliteiten in de omgeving. Winkel en zo niet in de buurt Echter het nieuwe toilet en douchegebouw maakte voor mij dan weer dat ik een zes geef.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Nette camping douches zijn prima in het hoofdgebouw. Er is een mogelijk heus om simpele maaltijden te eten of bestellen hamburger pizza. Het stadje is prima te voet te lopen met bakker en groenteboer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie locatie op loopafstand bij de staf Culemborg ideaal om wandelingen te maken fort Everdingen in een uurtje te lopen. Ook loop je zo naar de Lek Plaatsen zijn ruim, echter met grote campers groter dan 7 meter wordt het lastig manoeuvreren. Maar zeker een bezoekje waard

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fijne plek met gastvrije beheerders

Mooie ligging ideaal voor bezoeken aan Lands End Portcuro en Mousehole

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek schoon sanitair en boven op heuvel, café met vriendelijk personeel. Ook voor 1 april open doordat er een automaat is die prima werkt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Fijne plek tot centrum Ieper maar het lawaai van de fabriek is niet te harden