• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@familie-v-Holst

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

fijne camperplaats waar wij vorige week gestaan hebben. fijne beheerders, ruime plek en alles ok. de toilet/douche is er maar een, geen stopcontact voor een haardroger en een rolletje toiletpapier. handdoek zou vaker vervangen mogen worden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Dit is een groot stuk met grind bij een afvalverzamelplek (grote containers). Geen voorzieningen. Wij hebben er een nachtje gestaan op weg naar huis, was oké.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Fijne kleine camperplaats, het geheel is wel onverhard. Bij de poort 2 extra plaatsen met grind. Erg vriendelijke eigenaar, spreekt helaas geen Engels. Foto 3 en 4 zijn niet van deze plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

fijne rustige camperplaats bij een boer. Na 1 november is het toiletgebouw gesloten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne grote plekken, aantal met uitzicht op het meer. Het aantal met stroom (6amp) is beperkt dus vroeg komen of reserveren. Veel mensen op doorreis. Voor kinderen veel speelmogelijkheden. Toilet en douches zijn prima in orde op de centrale plek. De overige worden dit jaar ook aangepakt. Het terrein oogt wat rommelig door het onkruid. We hebben een lekkere burger met friet gegeten aan het meertje. Troyes op 15km fietsafstand. Prima 2sterren plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne eenvoudige camping boven op de berg. Vezelay op fietsafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hele fijne camping met mooie ruime plekken. Schone douche en toiletten. Inmiddels is er een eigen zwembad (lekker fris). Je kunt goed eten in het restaurant.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Goede plek om te staan voor een bezoek aan de oude vestingstad. Stroom (16A) te betalen met muntgeld. Openbare toiletten op loopafstand. Verder geen voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

hele mooie plek tussen de wijnranken! Douche en toiletten zijn prima in orde. Vergeet niet om ook een paar lekkere wijnen mee naar huis te nemen 😎

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Gisteren 11 augustus hadden wij drie nachten geboekt op deze camping. Overigens telefonisch niet bereikbaar. Bij aankomst reed ik met de camper door bij de ingang en parkeerde naast de receptie. De eigenaar rende naar mij toe met de vraag hoe ik dat durfde. Hij stond als een kleine jongen stampvoetend naast mij camper te schreeuwen. Toen ik hem maande rustig te doen ontplofte hij bijna en sommeerde mij de camping te verlaten. Nooit meer hierheen

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie plek met goede stroomvoorziening. Toilet is iets verder in geel gebouwtje (open van 8 tot 20:00 en gratis)

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

komende dagen voor de tweede keer op deze fantastische camperplaats. Mooie plek, goed sanitair en in een hele mooie omgeving. Een ding is zeker, normaal is drie keer scheepsrecht, wij komen zeker nog vaker hier terug!! Tevreden camperaars Sonja en Bert van Holst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Gepland om hier drie dagen te staan. uiteindelijk hebben wij er zes dagen van gemaakt. Heerlijk plek, vriendelijke eigenaren, mooi sanitair en daarmee alles gewoon echt perfect. Hier gaan wij zeker nog een heen!! Chapeau voor deze topplek in een mooie (fiets) omgeving waar wij ons heerlijk vermaken! #thanks

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

mooie plek met de camper, vriendelijke eigenaar/beheerder, mooi sanitair er op fiets afstand (10 min) van centrum Zeist. Zeker gaan wij hier terugkomen!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

wij hebben er weer gestaan. Heerlijke plek, top voorzieningen, fijne eigenaar en een mooie (fiets) omgeving. Een aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Twee mooie en rustige nachten op deze top locatie gestaan. Voor ons niet de eerste keer maar zeker ook niet de laatste keer. Mooie plek, mooi sanitair en een perfecte plek op fietsafstand van het centrum van Zutphen. Thanks!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heerlijk rustige plaats om met de camper te staan. Op fietsafstand van Den Bosch centrum. Hier komen wij zeker terug!! Vriendelijke eigenaar die ons te woord stond! Dankjewel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Twee nachten verbleven op deze perfecte camperplaats voor een zeer nette prijs. Erg mooi sanitair en zeer nette voorzieningen. Voor de liefhebbers perfecte en snelle WIFI (50 mbps). Eigenaresse een aardige en lieve vrouw, die de tijd neemt voor haar gasten. Zeker voor herhaling vatbaar!! TOP👌👍🏽

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Fijne camperplek van eigenaren die ook Camperen. Dicht bij Holten en startpunt voor diverse fietsroutes. Mooie schone voorzieningen. Alle plekken 10amp (zit bij de prijs in).

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heerlijke plek. Na twee nachten is ons duidelijk geworden dat wij zeker nog eens terugkomen. Mooie en rustige plek, vlakbij Grave aan de Maas. Superschoon sanitair een mooie plek voor een erg goede prijs. En fietsen in de omgeving is een echte “must do” Graag weer!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie plek met de camper. Wij stonden aan de Geul en hebben genoten van de omgeving met de fiets. Goed en schoon sanitair en voldoende ruimte. Graag weer!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Niet achteraf maar tijdens ons verblijf een review. Wat een heerlijke plek, mooi sanitair en een vriendelijke eigenaar. Echt een aanrader om hier naartoe te gaan. Wij zijn hier nog twee nachten en genieten optimaal!! Kortom TOP met een dikke 10!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Gewoon een top plaats waar wij zeker terug zullen komen. Veel ruimte en een mooie fiets omgeving. Jeroen bedankt voor de goede zorgen. Tot snel weer!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Top camper plek. Vriendelijke eigenaren en een mooie locatie is een erg mooie (fiets) omgeving. Normaal doen wij een review achteraf maar in dit geval na een dag. Wij blijven nog even! TOP!!

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Top camping. Schoon, vriendelijke eigenaar en dicht bij zee. Kan gewoon weg niet beter

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Top camperplaats, vriendelijke beheerders/eigenaren en supermooie faciliteiten. The place to be in de omgeving van Zutphen. Wij gaan zeker nog eens terug naar deze super mooie lokatie!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Sitecode: 51945

Topplaats om te verblijven. Rustig, vriendelijke eigenaar en graag weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Meer dan top om hier met de camper te verblijven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie rustige camping, mooie ruime plekken, schoon en modern sanitair en een mooi zwembad naast de camping. TOP!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Gewoon top, dicht bij het centrum. Aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima plek, mooi schoon, vriendelijke mensen dus een place to be! Dicht bij Disney land en de bus stopt bij de ingang camping. ( lijn 24 20 min)

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima plek om te zijn. Vriendelijke mensen, mooie plek en in tegenstelling wat anderen schrijven, perfecte sateliet ontvangst. Graag weer

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooie camping, mooie plek en vriendelijke beheerder die NL spreekt. Top

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Top locatie, heerlijk eten bij het restaurant, mooie ruime plaats, schoon en vriendelijke, behulpzame eigenaar. Dikke 10!

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Mooie locatie bij de jachthaven. Sanitair heel mooi en schoon. Winkels en een aantal restaurantjes op fietsafstand (1,8 km). Erg aardige eigenaren.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Net terug van een paar dagen Berlijn. Deze camperplaats is een prima uitvalsbasis. Alles makkelijk per fiets te bereiken of per S-bahn of U-bahn (station op 200 meter lopen). Je krijgt bij aankomst gelijk de stadsplattegrond met uitleg waar alles is. Ook nog een kaart met diverse fietsroutes. Aanrader is zeker om te gaan eten bij de Italiaan waar je een kortingskaarten voor krijgt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wij zeggen top! Rustig, schoon en vriendelijke eigenaar en eigenares. Zeker een aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Top ontvangst, top locatie, sanitair super en verwarmd en een rustige schone plaats. Voor herhaling vatbaar!!!