@familierutgers1
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zal zeker een mooie plek zijn geweest maar op zaterdag is het afgesloten met een hek.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een prima plek om een nacht te staan. De toiletten zijn netjes en schoon. Mooie tussenstop vanuit Nederland naar het Noorden te trekken. Voor zowel de heen- als de terugweg.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een mooie camperplek, met een mooi uitzicht. Er zijn picknickbanken en een schoon toilet aanwezig. Verder geen voorzieningen aanwezig.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een nette, schone camping aan het water. Grote velden. Nette WC’s en 3 nette douches aanwezig aan zowel de heren als de damesgedeelte. Voor 4 personen en een camper betaalden wij DKK450 omgerekend €60.
Sitecode: 196155
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Fantastische plek waar een overdekte plek is om te koken en te zitten. Er is een vuurplek en er zijn meerdere wandelingen mogelijk. We zijn doorgereden, helemaal door naar boven. Daar is de vuurplek en de overdekte plek. In 1 woord gezegd, FANTASTISCH.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een prima plek om te overnachten. Er zijn picknickbanken beschikbaar in het park. Er staat een dixi die er op dit moment netjes uitziet. Verder geen voorzieningen.
Sitecode: 196721
Een fijne plek om te zijn. Schone wc en schone douche. Op verzoek kan er gebruik gemaakt worden van de wasmachine en de droger.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie plek. 2 picknickbanken beschikbaar met het uitzicht op de waterval. 1 grote vuilniscontainer is er aanwezig. Verder geen voorzieningen.