@fammolcamper

2022

Rapido Anders Anders
7m
Bezit

mooie camping! terrein is redelijk vlak en erg toegankelijk! het sanitair is schoon, en uit de douches komt warm water! de douches kost 20nok per 6minuten, wat best duur is. de overnachting zelf kost maar 300nok (incl. tentje) het ontvangst was zeer vriendelijk! er is wifi aanwezig op het terrein, maar alleen In de buurt van de hutten.

Prachtige camping met mooi uitzicht aan een meertje! Wel hoor je af en toe een vliegtuig (laag) overkomen. Voor de rest een prachtige plek om te vissen en/of in de buurt te wandelen De service is hartstikke aardig, en het sanitair ziet er schoon uit! Douchen is inbegrepen bij de prijs

Mooie camping! heeft maar paar plekjes en is daarom erg rustig, je hebt een prachtig uitzicht over het water! sanitair is netjes, en er is stroom! er is geen wifi aanwezig! we hadden een heel hartelijk ontvangst! douchen kost 10nok

prachtige camping met waanzinnig uitzicht, de camperplekken zijn erg ruim en half verhard. ook doet de wifi het uitstekend op bijna elke plek! sanitair is ook erg schoon en ruim. je kan er sups huren, voor op de fjord voor 150nok per uur. ze hebben ook broodjesservice, maar de broodjes die wij kregen waren normale afbakbroodjes die niet lang genoeg waren gebakken, en daardoor zacht en vies. voor de rest is er een supermarkt dichtbij!

Sitecode: 20877

Mooie ruime camping, met genoeg plaats voor een camper/caravan met tent. Er is genoeg sanitair en dit is ook best schoon! Alleen tijdens het douchen zat er bij mij wat haar bij het putje. Het uitzicht is prachtig, zeker in deze tijd van het jaar is het de moeite waard om tijdens zonsondergang in de fjord te kijken! Het is overal relatief vlak, hierdoor zijn meerdere dorpjes aan te fietsen (15km naar Borgund staafkerkje) fietsen zijn ook te huur!

Mooie camping met prachtig uitzicht! Het sanitair is dik in orde, en ziet er schoon en verzorgd uit! er zijn douches, afgesloten wasbakken en wc's. Het personeel is erg vriendelijk en helpt graag! De broodjes voor sochtends haal je bij het plaatselijk tankstation, en zijn erg lekker en goedkoop! ook kan je er een kano huren voor 100nok per uur (€8.50) In her seizoen is het er erg druk, en daaroms soms rumoerig. voor de rest een prima camp.