@fatamorgana

Knaus
7.5m
Halfintegraal

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prima kleine camping in leuk dorpje waar van alles is, bakker winkels restaurant enz. mooie grote plekken, op de camping kun je vissen in de rivier.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

rustige camping, qua receptie niemand gezien, rommelig, alles is er wel.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prima camperplaats, maar geen afwasplek dat kan echt niet.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

we hebben een leuk verblijf gehad op deze mini camping, waar alles aanwezig is wat een Camperaar nodig heeft. plekken zijn mooi afgescheiden door hagen wat prettig is voor de privacy.

leuk plekje vlakbij de boot, alles is er, zelfs ijs en patat.. beetje zoeken naar een vlakke plek maar verder prima hoor.

super plek, alles keurig voor elkaar en schoon, we konden geen koffie kopen in het clubhuis, alleen maar krijgen… komen zeker terug als we in de buurt zijn.

leuke kleinschalige camping, alles aanwezig, eenvoudig sanitair, maar schoon. wel veel “donkere” plekken onder de bomen, daar moet je van houden. dorpje met snackbar Chinees en winkel.

mooie plek met prachtig uitzicht, is wel ff zoeken om een beetje recht te staan…elektriciteit idd rommelig, sanitair prima.

mooie rustige camping in een prachtig gebied. hele attente beheerders. alles keurig schoon en goeie WiFi. komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

leuke plek in de bossen, net sanitair, wel een hele dure camping, en dan ook nog betalen voor de douche en warm water. 37,50 per nacht, incl toeristenbelasting. Dat is het niet waard.

Mooie goed onderhouden camping, campers kunnen overal staan, mooi vlak terrein. Eigenaren zijn hartelijk en behulpzaam. prachtige fiets omgeving. Zeker een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

leuke plek om met de camper te staan, lekker eten afhalen van het naast gelegen restaurant . Schone toiletvoorzieningen, en een prachtige rustige omgeving. Ook in de winter open.