@fcc
Geen wifi op de 8m-plaatsen. Eén afvalbak te weinig. Buitensporige prijs. Degene die hier "Top Pitch"-vlaggen heeft opgehangen, was blind.

Alles wat je nodig hebt in het groen en rustig
Staanplaatsen erg scheef. Bomen te diep slechte tv-ontvangst Het hele gebied lijkt verwaarloosd tot liefdeloos
OK met camper. Iedereen met een lengte van meer dan 5 meter mag hier niet stoppen. 10 plaatsen en 4 stopcontacten, plus extreem schuine ruimte. Om hiervoor € 13,50 in rekening te brengen is mij te duur.
Super ruimte laat hier niets te wensen over. Grote percelen elektriciteit, waterafvoer, WiFi inbegrepen. Wasmachine voor het terrein bij de minimarkt, die ook op zondagochtend geopend is. Rustig en in het groen.

Rustig gelegen aan de rand van het dorp in het groen. VE beschikbaar. Water 10 minuten. of elektriciteit 6 uur voor 3 €.
Sitecode: 12020
Direct op luidere landweg
Hier hebben we het klassieke geval van community rip-off. Maak parkeerplaatsen caravanplaatsen. 3m breed, tussen de Fahrzeugsomit max 50cm, hier zijn geen achterdeuren meer. Dit is Ölsardienencamping, hier claimen voor 8 euro is meer dan afzetterij. geen tv-ontvangst in de middelste zitplaatsen vanwege een boom, vuilophaal niet. Overdag nogal luide motorcafé.
Perfect voor stadsbezoek. Verrassend stil 's nachts. Voor de prijs kon je de ruimte soms schoner houden.
Simpele plaats bij de zee, camperservice beschikbaar. Aandacht vleesliefhebbers !! In de ochtend, verse vis rechtstreeks vanaf de boot verkocht op de promenade. Enigszins geïsoleerde locatie, maar dat heeft ook zijn charme.
Om te overnachten OK, verder nogal stoffige plaats, bij regen modderig.
Super plaats midden op de kade.
optimale bezoeken voor Antwerpen. Anders iets desolaat gebied van een beëindigde camping, junk auto's en sanitair gebouw ruïnes. Gratis ter beschikking, stroom bij de Münzsäule watertoevoer van 0,50 €, maar in het midden van de uitgang. 1 nacht 8,50 € met vuilniszakken vanaf dat moment € 8,00
Rustige plek, alleen camperservice (10 min water / 55 min stroom) 2,00€ mogelijk. Entree alleen met pinpas bij de slagboom automaat met codenummer, ook voor uitrijden, lozen en afval. Zou een beetje aandacht kunnen krijgen, sommige toetsenborden beschadigd door vandalisme. Winkels en restaurants in de directe omgeving van het centrum. Locatie aan de rivier, super voor honden die graag zwemmen.
Rustig aan het meer met recreatiegebied. Van mei tot oktober elektriciteit, water en lozen gratis. Wandelen, zwemmen, fietsen direct vanaf de camperplaats.
Goed ontworpen camperplaats bij kasteelpark. Lawaai van de eenrichtingsstraat achter de haag, naar mijn mening zeer luid. Alleen camperservice is het mogelijk, 60 minuten voor 3,60€. Entree alleen via automatische slagboom met pinpas. Water en elektriciteit rechtstreeks op de camperplaats. Vuilwater loosplaats met bodemafvoer.
De nieuwe SP is achter de brandweer en de busparking. Het lijkt waarschijnlijk dat er in de toekomst een slagboom komt, die tegen betaling open gaat. De camperservice is dan ook achter de slagboom.
Rustige plek aan de rand van het dorp voor 6 campers. De camperservice is gratis, maar de afvoer is zodanig geconstrueerd dat het afvalwater de heuvel op moet. Water 1 € / 100 liter. Catering 3min naar Brauhaus Ulmer brouwerij met een prachtige biertuin.
Aangelegde camperplaats met toilet, overkapping en picknicktafels langs de haven van het kanaal. Toegang alleen via EC card, ticket codenummer nodig voor het openen van de slagboom. Rustig 's nachts. Restaurantboot ligt in de haven van het kanaal op 3 min. Optimaal voor fietsen langs het kanaal op een geasfalteerde weg.
Rustige plek, direct naast fietspad.
Zeer schone plaats midden in Bergamo. Nette beheerdersfamilie die ook de bar met een goede espresso beheert. Naar de tram 2 min. Hogere prijssegment, maar Wifi elektriciteit en lozen incl.
Parkeren in het toeristische dorp, oneffen terrein geen faciliteiten voor campers. Straat en klokken zeer luidruchtig zelfs 's nachts. Kleine stad met talloze bars en pizzeria's en Nippes winkels. € 17 is duidelijk te duur, maar gewoon Lazise.
Super rustige plek midden in het wandelgebied in een klein bergdorpje. Kerk zonder BIMBAM super, kom graag terug.
Plaats is zeer schoon, maar treinlawaai is een kwestie hoe je het bekijkt, het stoort me op vakantie 's ochtends om 5.00 uur door tientallen goederenwagons gewekt te worden. Daarom vind ik de prijs van 15 € een beetje te hoog.
Rustige camperplaats in afgelegen vallei.
Goed voor overnachting.
Ligging in de buurt van het centrum. Laaghangende bomen en zeer smal voor grote campers. Voor bezoek aan de stad OK, maar verder troosteloos.
Zeer mooie en rustige locatie. maart 2016
Mooie rustige plaats. Betaling bij EC zuil. Let op: de camperplaats ligt op Ballon d'Alsace, op 15 km van Lepuix bewegwijzerd als Les Sapins.
Sitecode: 19162
Helaas toen we aankwamen vol met Sinti's. Anders goed, naast Intermarche met tankstation.
Zeer rustige plek in het groen in een doodlopende straat zonder doorgaand verkeer gans naast de balzaal
Zeer luidruchtige omgeving laat in de nacht, als aan de rand van het recreatiegebied met restaurants bioscopen, enz defecte Entsorgunssäule en onverzorgd 04/2015