@fcpieper
- 2000
Mei 2026
Een werkelijk prachtig plekje in het park met een vijver waar je heerlijk in kunt zwemmen. De toiletten zijn erg schoon. Normaal gesproken zou ik een punt aftrekken vanwege de weg, maar 's nachts is het er rustig. Vanwege de onterechte eerdere beoordeling over de honden geef ik het echter graag 5 punten. ...
Een rustige, zeer goed onderhouden camping met elektriciteit, toiletten en douches. €20,00 per nacht all-inclusive is een prima prijs; het restaurant is ook een aanrader.
Alleen geschikt voor een paar uur parkeren, veel te duur en 's nachts erg lawaaierig. De prijs per nacht klopt, ze rekenen €1,50 per uur. Dus als je Vilnius bezoekt en overnacht, ben je al snel meer dan €30,00 kwijt. De discotheek aan de voorkant kan tot 3 uur 's nachts open zijn.
We staan hier geparkeerd na de overtocht met de kleine veerboot (€46) en het betalen van de toegangsprijs voor het Nationaal Park (€20). Het is er momenteel erg rustig; we waren de enige camper, er stond zelfs geen auto. Er is hier niets anders dan een parkeerplaats. Blijkbaar is er in de zomer een kiosk, toiletten op loopafstand en vuilnisbakken. Omdat alles verder met borden is geregeld en er geen parkeerverboden voor de nacht gelden, is het een prima plek om te overnachten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 12 maanden geleden

Zeer mooie locatie aan de Rijn. Drie plaatsen, zelfs geschikt voor grotere campers; wij stonden er met een Concorde Charisma van 8,60 m. De maximale verblijfsduur voor campers is 48 uur, hoewel onduidelijk is hoe dit wordt gehandhaafd. Zeer geschikt voor een overnachting als je het treinverkeer niet erg vindt.
Het is altijd geweldig als mooie steden zoals Miltenberg zulke fantastische camperplaatsen bieden, en dat helemaal gratis. Je zit direct aan de rivier en hebt een goede afvalverwerking.
Alles wat u nodig hebt om zelfstandig en legaal in Bosa te overnachten. Parkeerplaats van zuiver zand. Ideaal om Bosa te verkennen. 's Avonds mooie zonsondergang. Geen kosten in het laagseizoen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Gesloten! Naast meerdere borden "niet kamperen" nu ook een ketting en een bord "Niet passeren".